ΗΠΑ: Δολοφόνησε το σύζυγό της σε live chat- Το παρουσίασε σαν ατύχημα

ΗΠΑ: Δολοφόνησε το σύζυγό της σε live chat- Το παρουσίασε σαν ατύχημα
Las Vegas Metropolitan Police Department

Η 37χρονη Emily Ikuta φέρεται να δολοφόνησε τον 36χρονο σύζυγό της ενώ αυτός βρισκόταν σε διαδικτυακή κλήση με τον πατέρα του. Τα στοιχεία που την "πρόδωσαν".

Ανατριχιάζει η ιστορία μίας γυναίκας στο Λας Βέγκας, η οποία δολοφόνησε το σύζυγό της ενώ αυτός βρισκόταν σε live διαδικτυακή κλήση και μάλιστα επιχείρησε να το κάνει να φανεί σαν ατύχημα.

Η 37χρονη Emily Ikuta αντιμετωπίζει κατηγορίες για τη δολοφονία του 36χρονου Jourell Ng. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για τον θάνατο από τον πατέρα του θύματος, ο οποίος υποστήριξε ότι βρισκόταν σε Live chat με τον γιο του όταν αυτός δολοφονήθηκε.

“Ενημερωθήκαμε πως ο σκύλος του άτυχου άνδρα άρχισε να γαυγίζει έντονα κατά τη διάρκεια της κλήσης, πριν ακουστεί ένας ήχος που έμοιαζε με πυροβολισμό”, δήλωσε αστυνομικός.

Η γυναίκα κατά την ανάκριση δήλωσε στην αστυνομία ότι ο σύζυγός της πάτησε κατά λάθος τη σκανδάλη την ώρα που καθάριζε ένα όπλο. Ακόμα, υποστήριξε ότι τον βρήκε στο πάτωμα και ότι τοποθέτησε το όπλο σε ένα συρτάρι. Οι αρχές βρήκαν υλικό καθαρισμού όπλων στο σπίτι, ωστόσο τα αντικείμενα φαίνονταν να μην είχαν χρησιμοποιηθεί.

“Κάτω από το σώμα του άνδρα δεν βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αίματος που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της γυναίκας ότι τον βρήκε στο έδαφος με το κεφάλι να κοιτάζει προς τα κάτω”, ανέφερε η αστυνομία.

Η μαρτυρία ενός γείτονα είναι επίσης σημαντική. Υποστηρίζει ότι άκουσε το ζευγάρι να τσακώνεται πριν ακουστεί ο ήχος του πυροβολισμού. Η Ikuta κρατείται στο αστυνομικό τμήμα και αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 8 Απριλίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα