Καθηγήτρια κούρεψε με το ζόρι μαθητή της φωνάζοντας τον εθνικό ύμνο

Καθηγήτρια κούρεψε με το ζόρι μαθητή της φωνάζοντας τον εθνικό ύμνο
Η καθηγήτρια καθώς κόβει με το ζόρι τα μαλλιά του μαθητή της Youtube

Η καθηγήτρια απολύθηκε, ενώ βρίσκεται αντιμέτωπη με έξι κατηγορίες κακοποίησης παιδιών. Αφέθηκε ελεύθερη καταβάλλοντας εγγύηση 100.000 δολαρίων, αλλά της απαγορεύτηκε να πλησιάζει το σχολείο.

Καθηγήτρια Γυμνασίου της Βισάλια στην Καλιφόρνια συνελήφθη μετά από ένα τραγικό περιστατικό που συνέβη στην τάξη της με πρωταγωνίστρια την ίδια. Η Μάργκαρετ Γκίστσιγκερ, όπως ονομάζεται η καθηγήτρια, έκοψε με βία τα μαλλιά ενός μαθητή της φωνάζοντας ασυνάρτητα τον αμερικανικό εθνικό ύμνο.

Όπως ανέφερε στη μαρτυρία του ένας μαθητής, η 52χρονη καθηγήτρια μπήκε στην τάξη αγριεμένη και κρατώντας ένα ψαλίδι, ενώ έλεγε πως είναι “μέρα κουρέματος μαλλιών”. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο μαθητής: Νομίζαμε ότι θα το έκανε για πλάκα, αλλά όντως έκοψε τα μαλλιά ενός παιδιού και ξεκίνησε να τραγουδά πολύ δυνατά το Star Spangled Banner, καθώς, σχεδόν τελετουργικά, έκοβε τρίχες από τα μαλλιά του μαθητή και τα πετούσε πίσω της”.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο από μαθητές που βρίσκονταν στην τάξη. Στο βίντεο φαίνεται ο μαθητής που κάθεται πάνω σε μία καρέκλα ανήμπορος και αμήχανος, τη στιγμή που η καθηγήτρια στέκεται από πίσω του και του κόβει τα μαλλιά με το ψαλίδι. Στη συνέχεια, η 52χρονη περιφέρεται με το ψαλίδι στο χέρι μεταξύ των θρανίων και αρπάζει τα μαλλιά μίας μαθήτριας, επιχειρώντας να τα κόψει, ενώ εκείνη της φωνάζει να σταματήσει.

Ευτυχώς, ένας μαθητής κατάφερε να τρέξει στο γραφείο των καθηγητών, ζητώντας βοήθεια. Σύμφωνα με τους μαθητές, είχαν συμβεί κάποια ανησυχητικά περιστατικά τις προηγούμενες μέρες και δεν ήταν η πρώτη φορά που η καθηγήτρια παρουσίαζε αλλόκοτη συμπεριφορά. Από την άλλη, ο σύζυγός της δήλωσε: “Δεν κάνει τέτοια πράγματα. Είναι κάτι εντελώς ξένο από το χαρακτήρα της. Δεν είναι ο εαυτός της.”

Η Μάργκαρετ Γκίστσιγκερ απολύθηκε, ενώ βρίσκεται αντιμέτωπη με έξι κατηγορίες κακοποίησης παιδιών. Αφέθηκε ελεύθερη καταβάλλοντας εγγύηση 100.000 δολαρίων, ενώ της απαγορεύτηκε να πλησιάζει το σχολείο στο οποίο δούλευε σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα