ΗΠΑ: Ο πρώτος εμβολιασμός έγινε σε νοσηλεύτρια στο Κουίνς

Η νοσηλεύτρια Sandra Lindsay κάνει το εμβόλιο της Pfizer
Η νοσηλεύτρια Sandra Lindsay κάνει το εμβόλιο της Pfizer AP

Ιστορική στιγμή στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Κουίνς. Νοσηλεύτρια έγινε η πρώτη αμερικανίδα που εμβολιάστηκε με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

O πρώτος εμβολιασμός για τον κορονοϊό επί αμερικανικού εδάφους είναι γεγονός και έχει ισχυρό συμβολισμό.

Οι ιθύνοντες επέλεξαν μία υγειονομικό για να λάβει πρώτη το εμβόλιο, γεγονός που έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία αφού οι υγειονομικοί στις ΗΠΑ καταβάλλουν εδώ και οκτώ μήνες υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν ζωές και να κρατήσουν όρθιο το σύστημα υγείας.

Η Σάντρα Λιντσεϊ εργάζετα ως διευθύντρια στο Long Island Jewish Medical Center,στο Κουίνς που είναι ο Δήμος ο οποίος έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλον στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης αλλά και γενικότερα στις ΗΠΑ.

Η κυρία Λίντσεϊ τόνισε μετά τον εμβολιασμό της: Νιώθω πολύ καλά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή, όλους τους συναδέλφους μου, που έκαναν τρομερή δουλειά για να καταπολεμήσουν την πανδημία σε όλο τον κόσμο".

Νιώθω αισιόδοξη σήμερα. Και ανακουφισμένη. Νιώθω ότι η θεραπεία πλησιάζει, ελπίζω όλο αυτό να σηματοδοτήσει την αρχή του τέλους. Το εμβόλιο είναι ασφαλές και το κοινό πρέπει να έχει εμπιστοσύνη".

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εμβόλιο κορονοϊού, Κορονοϊός, ΗΠΑ
SHARE:

24Media Network