ΗΠΑ: Ομοφοβικές επιθέσεις κατά Μπούτιτζετζ – Καταδικάζει ο Σάντερς

ΗΠΑ: Ομοφοβικές επιθέσεις κατά Μπούτιτζετζ – Καταδικάζει ο Σάντερς
Πιτ Μπούτιτζετζ AP

Ο Μπέρνι Σάντερς καταδίκασε τις ομοφοβικές επιθέσεις που δέχθηκε ο αντίπαλός του για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Πιτ Μπούτιτζετζ από έναν ραδιοφωνικό παραγωγό που βρίσκεται κοντά στον Τραμπ.

Τις ομοφοβικές επιθέσεις που δέχτηκε ο αντίπαλός του για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές, Πιτ Μπούτιτζετζ, από έναν διάσημο ραδιοφωνικό παραγωγό που βρίσκεται κοντά στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, καταδίκασε ο Μπέρνι Σάντερς.

Μέλος της αμερικανικής συντηρητικής σφαίρας, ο Ρας Λίμπο χλεύασε τον πρώην δήμαρχο της πόλης, Σάουθ Μπεντ Μπούτιτζετζ, αναφέροντάς τον ως«αυτός ο 37χρονος γκέι που αγκαλιάζει τον σύζυγό του επί σκηνής».

«Ως υποψήφιοι, έχουμε διαφωνίες, αλλά προσωπικές επιθέσεις όπως αυτές είναι απαράδεκτες» υποστήριξε ο Σάντερς.

«Τα ομοφοβικά σχόλια του Ρας Λίμπο για τον Πιτ Μπούτιτζετζ είναι εξωφρενικά και προσβλητικά. Μαζί θα τερματίσουμε το διχασμό και το μίσος που σπέρνει ο Ντόναλντ Τραμπ», συνέχισε.

“Αγαπώ τον σύζυγό μου, είμαι πιστός στον σύζυγό μου. Στη σκηνή, συνήθως πηγαίνουμε για μια αγκαλιά, αλλά τον αγαπώ πάρα πολύ και δεν πρόκειται να λάβω διαλέξεις για τις οικογενειακές αξίες από τον Ρας Λίμπο“, δήλωσε ο Μπούτιτζετζ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα