ΗΠΑ: Πατέρας κακοποιούσε την κόρη του – Εκείνη έβγαλε βίντεο κρυφά για απόδειξη

ΗΠΑ: Πατέρας κακοποιούσε την κόρη του – Εκείνη έβγαλε βίντεο κρυφά για απόδειξη
Twitter

Μία κάμερα ασφαλείας αποφάσισε να εγκαταστήσει 14χρονη στο υπνοδωμάτιό της, αφού κανείς δεν πίστευε τους ισχυρισμούς της πως δέχεται κακοποίηση από τον ίδιο της τον πατέρα.

Κανείς δεν πίστευε τους ισχυρισμούς του 14χρονου κοριτσιού από τη Φλόριντα, σύμφωνα με το οποίο δεχόταν κακοποίηση από τον ίδιο της τον πατέρα και έτσι αποφάσισε να λάβει δράση τοποθετώντας κρυφές κάμερες στο δωμάτιό της.

Αφού παρακολούθησαν οι αρχές τα δύο βίντεο που κατέγραψε η έφηβη, συνέλαβαν τελικά τον 47χρονο άντρα με κατηγορίες κακοποίησης ανηλίκου αλλά και ζώου.

Το ένα από τα δύο βίντεο που καταγράφηκε στις 23 Δεκεμβρίου, ξεκινάει με τον πατέρα να φωνάζει στην κόρη του μέσα στο υπνοδωμάτιο, ενώ ακόμη μέσα στον χώρο βρίσκονται επίσης δύο σκυλιά που είναι ξαπλωμένα πάνω στο κρεβάτι.

Ο πατέρας της 14χρονης Twitter

Το βίντεο κοινοποίησε η μητέρα, η οποία έχει πάρει διαζύγιο από τον άντρα της και δείχνει τον άντρα να φωνάζει: “Δεν πρόκειται να δεχθώ ασέβεια μέσα στο σπίτι μου”.

Στη συνέχεια φαίνεται να βγάζει ένα μαχαίρι και να το στρέφει προς το μέρος του σκύλου λέγοντας: “Θα του βγάλω τα μάτια, θα το κάνω”, ενώ ταυτόχρονα αρχίζει να τραβάει το ζώο από τα πόδια, το κεφάλι και τον λαιμό, ρίχνοντάς το τελικά στο πάτωμα.

Έπειτα ακούγεται να φωνάζει “Θα το σκοτώσω το σκυλί!”, ενώ η κόρη του ουρλιάζει και τον παρακαλάει: “Μπαμπά σε εγκλιπαρώ μην το κάνεις! Μπαμπά σταμάτα!”.

Στο επόμενο πλάνο φαίνεται η 14χρονη να πηδάει πάνω στην πλάτη του πατέρα της, ενώ εκείνος την αρπάζει από τα μαλλιά και σπρώχνει το κεφάλι της προς το κρεβάτι, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφαλάρι.

Ο άντρας τη διατάζει “να σκάσει” και το κορίτσι τρομοκρατημένο, μαζεύεται σε μια γωνία, ενώ εκείνος φεύγει σαν να πρόκειται να βγει από το δωμάτιο, πριν επιστρέψει ξανά για να φωνάξει και να της χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο.

Αμέσως την επόμενη μέρα το κορίτσι κατήγγειλε το περιστατικό.

Ο άντρας συνελήφθη στις αρχές Ιανουαρίου με κατηγορίες κακοποίησης ανηλίκου και βαριές σωματικές βλάβες αλλά και κακοποίησης ζώου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα