ΗΠΑ: Πόδι και παπούτσι βρέθηκαν σε ιαματική πηγή του εθνικού πάρκου Yellowstone

ΗΠΑ: Πόδι και παπούτσι βρέθηκαν σε ιαματική πηγή του εθνικού πάρκου Yellowstone
Η ιαματική πηγή Abyss Pool, στο νότιο τμήμα του Yellowstone ap

Συναγερμός στις αμερικανικές Αρχές μετά τον εντοπισμό ενός ποδιού μέσα σε παπούτσι, το οποίο επέπλεε σε ιαματική πηγή του εθνικού πάρκου Yellowstone. Η θερμοκρασία στην πηγή αγγίζει τους 60 βαθμούς Κελσίου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες στις ΗΠΑ μετά τον εντοπισμό ενός ποδιού μέσα σε παπούτσι που επέπλεε σε ιαματική πηγή στο εθνικό πάρκο Yellowstone.

Ο εντοπισμός του ποδιού έγινε προ ημερών στο Abyss Pool, στο νότιο τμήμα του Yellowstone και οι αρχές αποφάσισαν να σφραγίσουν προσωρινά το West Thumb Geyser Basin και το πάρκινγκ που βρίσκεται στο πλάι του.

Οι υπεύθυνοι του πάρκου ερευνούν τώρα την υπόθεση, και δήλωσαν χθες ότι πιστεύουν πως το εύρημα αυτό συνδέεται με τον θάνατο ενός ατόμου τον Ιούλιο, σύμφωνα με τον Guardian.

Όπως αναφέρουν, δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια για τον θάνατο της 31ης Ιουλίου, όμως δεν αποκάλυψαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατο ή τον εντοπισμό του ατόμου που πέθανε.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του πάρκου Morgan Warthin, το πάρκο δεν είχε καμία πρόσθετη πληροφορία για το τι συνέβη.

Το Abyss Pool, που βρίσκεται δυτικά του West Thumb της λίμνης Yellowstone, έχει βάθος 16 μέτρα και η θερμοκρασία είναι περίπου 60 βαθμούς Κελσίου, είπαν οι αξιωματούχοι του πάρκου.

Στις εν λόγω ιαματικές πηγές έχουν τραυματιστεί ή σκοτωθεί οι περισσότεροι άνθρωποι στο Yellowstone, σε σχέση με τα υπόλοιπα φυσικά αξιοθέατα της περιοχής.

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τραυματισμούς που σχετίζονται με τις πηγές μέσα και γύρω από το πάρκο από το 1890, όπως έκαναν γνωστό αξιωματούχοι του πάρκου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα