ΗΠΑ: Σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων στο Κεντάκι – Αναφορές για πολλά θύματα

ΗΠΑ: Σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων στο Κεντάκι – Αναφορές για πολλά θύματα
Στρατιωτικά ελικόπτερα των ΗΠΑ (Φωτό αρχείου) AP Photo/Ahn Young-joon

Δύο ελικόπτερα του αμερικανικού στρατού συγκρούστηκαν κατά τη διάρκεια άσκησης πάνω από τη βάση Fort Campbell, σύμφωνα με τους New York Times. Προειδοποιεί για αρκετούς νεκρούς ο κυβερνήτης του Κεντάκι.

Δύο στρατιωτικά ελικόπτερα των Ηνωμένων Πολιτειών συγκρούστηκαν κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής αποστολής πάνω από τη βάση Fort Campbell στο Κεντάκι το βράδυ της Τετάρτης, δήλωσε εκπρόσωπος του στρατού σύμφωνα με τους New York Times.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπάρχουν θύματα, ενώ η κατάσταση του πληρώματος παραμένει άγνωστο, ο Κυβερνήτης του Κεντάκι Andy Beshear έκανε λόγο για “φόβους ότι υπάρχουν αρκετά θύματα”.

Θα μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες όταν θα είναι διαθέσιμες”, είπε ο Beshear. “Παρακαλώ προσευχηθείτε για όλους όσους επηρεάστηκαν”.

Η “101η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία” επιβεβαίωσε τη συντριβή, αναφέροντας στο Twitter ότι υπάρχουν “πολλά θύματα”, αλλά δεν διευκρίνισε εάν πρόκειται για τραυματισμούς ή θανάτους, ούτε και για τον αριθμό των επιβαινόντων.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό επίσης πώς τα δύο HH60 Blackhawks της 101ης Αερομεταφερόμενης Μεραρχίας συγκρούστηκαν και συνετρίβησαν.

Προσωπικό έκτακτης ανάγκης από πολλές κομητείες, συμπεριλαμβανομένης της πυροσβεστικής υπηρεσίας East Golden Pond, έσπευσε στο σημείο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα