ΗΠΑ: Τέσσερις αστυνομικοί κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Μπριόνα Τέιλορ

ΗΠΑ: Τέσσερις αστυνομικοί κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Μπριόνα Τέιλορ
Ζωγραφιά για τη μνήμη της Μπριόνα Τέιλορ AP

Τέσσερις πρώην και νυν αστυνομικοί των ΗΠΑ συνελήφθησαν και κατηγορούνται για τη δολοφονία της Μπριόνα Τέιλορ από 31 σφαίρες μέσα στο σπίτι της.

Συνελήφθησαν τέσσερις πρώην και νυν αστυνομικοί των ΗΠΑ, κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 26χρονης Μπριόνα Τέιλορ από 31 σφαίρες μέσα στο σπίτι της.

Το FBI συνέλαβε τον πρώην ντετέκτιβ της Αστυνομίας του Μετρό του Λούισβιλ, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα, επειδή είπε ψέματα στο ένταλμα έρευνας που οδήγησε στη θανατηφόρα επιδρομή στο διαμέρισμα της Τέιλορ, καθώς και άλλους τρεις, συμπεριλαμβανομένου του μοναδικού αξιωματικού που αντιμετώπισε κατηγορίες σε σχέση με τον θανατηφόρο πυροβολισμό του Τέιλορ.

Τρεις αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμά της 26χρονης Τέιλορ στο Λούιβιλ του Κεντάκι , λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 13ης Μαρτίου, εκτελώντας ένα ένταλμα με βάση το οποίο δεν ήταν υποχρεωμένοι προηγουμένως να χτυπήσουν την πόρτα ή να αναγγείλουν ποιοι είναι.

Ο σύντροφός της πυροβόλησε μία φορά (τραυματίζοντας στο πόδι έναν αστυνομικό) με ένα όπλο που κατείχε νόμιμα, νομίζοντας ότι ο πρώην φίλος της Μπριόνα προσπαθούσε να μπει στο σπίτι. Οι αστυνομικοί ανταπάντησαν, πυροβολώντας 32 φορές, με έξι σφαίρες να χτυπούν τη νεαρή γυναίκα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα