Υπόθεση Μπελέρη: Αντιπροσωπεία Ελλήνων δικηγόρων στις φυλακές Δυρραχίου

Υπόθεση Μπελέρη: Αντιπροσωπεία Ελλήνων δικηγόρων στις φυλακές Δυρραχίου
Ο Διονύσης Φρέντι Μπελέρης Eurokinissi

Την αλληλεγγύη και τη στήριξή τους στον Φρέντι Μπελέρη εξέφρασαν Έλληνες δικηγόροι, οι οποίοι επισκέφθηκαν σήμερα στις φυλακές τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας που παραμένει προφυλακισμένος.

Αντιπροσωπεία της συντονιστικής επιτροπής της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, αποτελούμενη από τον πρόεδρό της (και πρόεδρο ΔΣΑ), Δημήτρη Βερβεσό και τον Χρήστο Παΐσιο, πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου της Ι.Π. Μεσολογγίου, επισκέφθηκε σήμερα, στις φυλακές Δυρραχίο τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρας Διονύσιο-Άλφρεντ Μπελέρη, ο οποίος παραμένει κρατούμενος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση οι Έλληνες δικηγόροι εξέφρασαν την αλληλεγγύη και τη στήριξή τους στον Φρ. Μπελέρη και τού δήλωσαν ότι θα τού συμπαρασταθούν με κάθε τρόπο στους δικαστικούς αγώνες του.

Παράλληλα, η αντιπροσωπεία των δικηγόρων συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο και με την πρέσβη της Ελλάδος στην Αλβανία, Κωνσταντίνα Καμίτση.

Την αντιπροσωπεία των δικηγόρων συνόδευαν ο βουλευτής του Αλβανικού Κοινοβουλίου με το Κόμμα Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΑΔ) και πρόεδρος της «Ομόνοιας», Βαγγ. Ντούλες και ο δικηγόρος Αθηνών Αρ. Κατσαλίδας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα