Ιρλανδία: Πήγαν νεκρό σε ταχυδρομείο για να εισπράξουν τη σύνταξή του

Ιρλανδία: Πήγαν νεκρό σε ταχυδρομείο για να εισπράξουν τη σύνταξή του
Ταχυδρομείο στην Ιρλανδία istock

Δύο άνδρες εμφανίστηκαν σε ταχυδρομείο στην Ιρλανδία με έναν νεκρό στα χέρια τους, σε μια προσπάθεια να εισπράξουν τη σύνταξή του. Όταν έγινε αντιληπτό ότι κάτι περίεργο συνέβαινε, τον παράτησαν και έφυγαν.

Στη σύλληψη δύο ανδρών γύρω στα 30, προχώρησαν οι αρχές στην Ιρλανδία για την υπόθεση της μεταφοράς του πτώματος ενός ηλικιωμένου στο ταχυδρομείο, προκειμένουν να πάρουν τη σύνταξή του. Ο ένας από τους δύο φερόμενους δράστες, αφέθηκε ελεύθερος ενώ ο δεύτερος θα βρεθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες μέρες. Δύο άνδρες εμφανίστηκαν σε ταχυδρομείο με το άψυχο σώμα ενός 66χρονου στα χέρια. Το μετέφεραν στο γκισέ και όπως γράφουν οι Irish Times ένα “ανήσυχο μέλος του προσωπικού ρώτησε για την κατάσταση του άνδρα που στηριζόταν”. Στη συνέχεια οι δύο άνδρες “άφησαν τον άνδρα και έφυγαν από το ταχυδρομείο”.

Τότε διαπιστώθηκε ότι ο ηλικιωμένος ήταν νεκρός ενώ, όπως έγινε γνωστό, δεν δόθηκαν χρήματα στους δράστες.

Σύμφωνα με το RTE, πριν από το περιστατικό, ένας άνδρας είχε τηλεφωνήσει στο ταχυδρομείο για να ρωτήσει για την είσπραξη σύνταξης για λογαριασμό ενός ηλικιωμένου, ωστόσο, του είπαν ότι ο άνδρας θα έπρεπε να είναι παρών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα