news 24/7

ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Check in στο έρημο αεροδρόμιο του Μονάχου, 12 Νοεμβρίου 2020. Η Βαυαρία βρίσκεται σε μερικό lockdown ήδη για πάνω από μια εβδομάδα.

Κορονοϊός: Η Ευρώπη παλεύει να συγκρατήσει το δεύτερο κύμα - Σε τι φάση βρίσκεται κάθε χώρα

Η Ιταλία ξεπέρασε το όριο του ενός εκατομμυρίου κρουσμάτων, η Βρετανία τους 50.000 νεκρούς. Ένας στους τέσσερις νέους θανάτους στη Γαλλία αποδίδεται πλέον στην Covid-19

Αστυνομία στην Ιρλανδία

Ιρλανδία: Σύλληψη 11 ατόμων που διαδήλωναν εναντίον των περιοριστικών μέτρων

Περίπου εκατό άνθρωποι διαδήλωσαν στο κέντρο του Δουβλίνου το βράδυ της Πέμπτης, με κεντρικό σύνθημα "βάλτε τέλος στον περιορισμό". Η επέμβαση των αστυνομικών δεν άργησε να έρθει.

Άντρας στην Ιρλανδία

Ιρλανδία: Θέτει εκ νέου το σύνολο του πληθυσμού σε περιορισμό

Η Ιρλανδία γίνεται η πρώτη χώρα της ΕΕ που θέτει εκ νέου το σύνολο του πληθυσμού της σε περιορισμό. Κλείνουν μη απαραίτητα καταστήματα λιανικής, εστιατορία, παμπ, περιορισμοί στις μετακινήσεις.

Sinead O'Connor: "Πεθαίνω της πείνας. Βοηθήστε με"

Sinead O'Connor: "Πεθαίνω της πείνας. Βοηθήστε με"

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια μοιράστηκε την διαταραχή της με σκοπό να ζητήσει βοήθεια. "Πεθαίνω της πείνας" έγραψε, καθώς η αγοραφοβία της δεν την αφήνει να βγει για να προμηθευτεί φαγητό. Το Twitter της βρήκε τη λύση.

O  Chuck Feeney και το όραμά του

Δισεκατομμυριούχος τελειώνει όλη την περιουσία του μετά από 38 χρόνια μυστικών δωρεών

Το 1982, ένας πλούσιος επιχειρηματίας ίδρυσε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα. Ο στόχος του ήταν να δώσει κρυφά ολόκληρη την περιουσία του. Τώρα, 38 χρόνια αργότερα, πέτυχε το στόχο του σε ηλικία 89 ετών.

Μέλη της κυβέρνησης στην Ιρλανδία

Ιρλανδία: Επιστρέφουν τα μέτρα σε 3 κομητείες μετά την αύξηση των κρουσμάτων

Στις τρεις όμορες κομητείες έχουν καταγραφεί σχεδόν τα μισά κρούσματα του νέου κορονοϊού τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Την ίδια ώρα, η Ιρλανδία ανακοίνωσε σήμερα 92 νέα κρούσματα, τον υψηλότερο απολογισμό από τις 22 Μαΐου.

Ο υπουργός Οικονομικών της Ιρλανδίας

Eurogroup: Νέος πρόεδρος ο Πασκάλ Ντόναχιου

Ο Ιρλανδός Υπουργός Οικονομικών, Πασκάλ Ντόναχιου εξελέγη νέος Πρόεδρος του Eurogroup. "Το Eurogroup να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην οικοδόμηση μιας ολοκληρωμένης ανάκαμψης", δήλωσε.

"Γκάφα" Ιρλανδού Ευρωβουλευτή: Συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη χωρίς να φορά παντελόνι

"Γκάφα" Ιρλανδού Ευρωβουλευτή: Συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη χωρίς να φορά παντελόνι

O Ιρλανδός Λουκ Μινγκ Φλάναγκαν ακολούθησε το πρόσφατο παράδειγμα του Ρουμάνου υπουργού Αθλητισμού κι εμφανίστηκε σε τηλεδιάσκεψη να φορά ένα πουκάμισο και το εσώρουχό του.

Προσγείωση αεροσκάφους της Ryanair  (φωτογραφία αρχείου)

Ryanair: Μεγάλη άνοδος των κρατήσεων Βρετανών και Ιρλανδών για διακοπές στην Ελλάδα

Οι κρατήσεις είναι ισχυρές για όλους τους κύριους προορισμούς διακοπών – όπως της Κροατίας, της Γαλλίας, της Ελλάδας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας, όπως ανέφερε ο επικεφαλής της Ryanair.

Drone

Ιρλανδία: Ο πρώτος διανομέας μέσω drone άρχισε τις παραδόσεις ιατρικού υλικού και τροφίμων

Έπειτα από εβδομάδες δοκιμαστικών πτήσεων από και προς τα σπίτια κατοίκων, το τοπικό φαρμακείο και το μπακάλικο της πόλης, η Manna ανακοίνωσε πως η τεχνολογία της απέδειξε πως λειτουργεί.

Κορονοϊός - Ιρλανδία: Ενισχύονται τα μέτρα, κλείνουν καταστήματα και χώροι ψυχαγωγίας

Κορονοϊός - Ιρλανδία: Ενισχύονται τα μέτρα, κλείνουν καταστήματα και χώροι ψυχαγωγίας

Η κυβέρνηση της Ιρλανδίας διέταξε να κλείσουν όλα τα μη απολύτως απαραίτητα καταστήματα, καθώς και οι χώροι ψυχαγωγίας, όπως τα θέατρα, οι βιβλιοθήκες και τα γήπεδα.

Ιστορική νίκη του Σιν Φέιν στην Ιρλανδία

Εκλογές στην Ιρλανδία: Ιστορική νίκη του Σιν Φέιν

Εξαιτίας του περίπλοκου ιρλανδικού εκλογικού συστήματος, η ισορροπία των πολιτικών δυνάμεων δεν θα είναι γνωστή παρά μετά την συνολική καταμέτρηση ψήφων. Αυτό μπορεί να χρειαστεί αρκετές μέρες.

Πέρασμα καταιγίδας Κιάρα στην Αγγλία

"Σαρώνει" η καταιγίδα Κιάρα: Σε "πορτοκαλί" συναγερμό Βρετανία, Ιρλανδία, Βέλγιο και Γαλλία

Έντονα προβλήματα σε όλη τη βορειοδυτική έχει προκαλέσει το πέρασμα της καταιγίδας Κιάρα. Ματαίωση πτήσεων και δρομολογίων πλοίων. Χιλιάδες σπίτια χωρίς ηλεκτροδότηση