Ισραήλ: Η Πρεσβεία των ΗΠΑ εκδίδει προειδοποίηση ασφαλείας για τις “αυξημένες εντάσεις” στη Μέση Ανατολή

Ισραήλ: Η Πρεσβεία των ΗΠΑ εκδίδει προειδοποίηση ασφαλείας για τις “αυξημένες εντάσεις” στη Μέση Ανατολή
Διαδηλώσεις στο Ιράν κατά των ΗΠΑ AP

Για τους κινδύνους που ελλοχεύουν αυτήν την περίοδο σε όλη τη Μέση Ανατολή προειδοποίησε τους Αμερικανούς πολίτες η αμερικανική πρεσβεία στο Ισραήλ.

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ισραήλ εξέδωσε τη Δευτέρα ανακοίνωση προειδοποιώντας τους Αμερικανούς πολίτες για τις “αυξημένες εντάσεις” στη Μέση Ανατολή και υπογραμμίζοντας τον κίνδυνο επιθέσεων με πυραύλους.

Η προειδοποίηση ασφαλείας, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της πρεσβείας και σε αυτήν του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, δεν κάνει καμιά αναφορά στη δολοφονία του Ιρανού στρατιωτικού διοικητή Κασέμ Σουλεϊμανί σε αμερικανική επιδρομή με μη επανδρωμένο αεροσκάφος την περασμένη εβδομάδα, ούτε σε κάποια συγκεκριμένη χώρα ή οργάνωση.

Με τίτλο “Αυξημένες εντάσεις στη Μέση Ανατολή”, η ανακοίνωση προειδοποιεί για πιθανούς “κινδύνους για την ασφάλεια των Αμερικανών πολιτών στο εξωτερικό”, προσθέτοντας: “Για προληπτικούς λόγους, η πρεσβεία ενθαρρύνει έντονα τους Αμερικανούς πολίτες να παραμείνουν σε επαγρύπνηση και να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για να αυξήσουν την προσοχή τους για την ασφάλειά τους, καθώς συμβάντα που αφορούν την ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης με ρουκέτες, λαμβάνουν συχνά χώρα χωρίς προειδοποίηση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα