Ιστορία φρίκης: "Ο αδερφός μου προσπάθησε να με σκοτώσει"

Ιστορία φρίκης: "Ο αδερφός μου προσπάθησε να με σκοτώσει"
© CORBIS

Νεαρή Αφγανή, δέχθηκε επίθεση με τσεκούρι από τον αδερφό της. Γλύτωσε από θαύμα. Διαβάστε ποιο ήταν το "έγκλημά" της (Pics)

Η Gul Meena, ήταν μόλις δώδεκα ετών, όταν την υποχρέωσαν να παντρευτεί έναν 60χρονο άνδρα. Αυτός τη χτυπούσε καθημερινά. Όσο και να τον παρακαλούσε με δάκρυα και παρακάλια να την αφήσει, συνέχιζε να βιαιοπραγεί πάνω της.

Μιλώντας στο Αμερικανικό CNN, η 17χρονη σήμερα Meena, δήλωσε:  "Η οικογένεια μου επίσης με χτυπούσε κάθε φορά που διαμαρτυρόμουν για όσα συμβαίνουν στον γάμο μου" και πρόσθεσε:

"Μου έλεγαν ότι ανήκω στο σπίτι του άνδρα μου και ότι τώρα αυτή είναι η ζωή μου. Έτσι, προσπάθησα πολλές φορές να δηλητηριάσω τον εαυτό μου, αλλά απέτυχα".

Τον περασμένο Νοέμβριο, η νεαρή απέδρασε με έναν Αφγανό για το Jalalabad.

"Όταν έφυγα, γνώριζα πολύ καλά ότι είναι επικίνδυνο. Ήξερα ότι θα με ψάξουν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν περίμενα αυτό που ακολούθησε. Ήλπιζα σ’ ένα καλύτερο μέλλον", δήλωσε στο CNN.

Δεν πέρασαν δυο μέρες και ο αδερφός της, τους εντόπισε. Επιτέθηκε με τσεκούρι σε αυτή και τον φίλο της. Ο νεαρός έχασε τη ζωή του, ενώ η κοπέλα επέζησε έχοντας για "προίκα" δεκαπέντε 15 πολύ σοβαρά τραύματα.

Αφήνοντας την ετοιμοθάνατη, ο δράστης επέστρεψε σπίτι του.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Nangarhar, όπου οι γιατροί κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή, αν και είχε χάσει πολύ αίμα.

Δυο μήνες αργότερα, την ανέλαβαν οι υπεύθυνες του φιλανθρωπικού συλλόγου για την προστασία των Αφγανών γυναικών που εδρεύει στην πρωτεύουσα της χώρας.

Η νεαρή δε μπορεί πια να φάει μόνη της και φορά πάνα, καθώς δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τον εαυτό της.

(Πηγή:CNN)

SHARE:

24Media Network