Ιταλία: Σάλος με σημείωση του Μπερλουσκόνι – Χαρακτηρίζει τη Μελόνι “υπερφίαλη, αναιδή και αλαζόνα”

Ιταλία: Σάλος με σημείωση του Μπερλουσκόνι – Χαρακτηρίζει τη Μελόνι “υπερφίαλη, αναιδή και αλαζόνα”
Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Τζόρτζια Μελόνι ap

Οι πρώτες κόντρες του κυβερνητικού, ακροδεξιού συνασπισμού είναι γεγονός στην Ιταλία, με τον Σίλβιο Μπερλουσκονι πρωταγωνιστή. Τοποθέτησε στο έδρανό του στη Βουλή χαρτί με χαρακτηρισμούς εναντίον της Τζόρτιζα Μελόνι.

Νέα ένταση έχει προκύψει στο εσωτερικό της ιταλικής συντηρητικής συμμαχίας, με αφορμή φωτογραφία που δημοσίευσε ο ιταλικός Τύπος.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη φωτογραφία από την χθεσινή συνεδρίαση της Γερουσίας την οποία δημοσιεύει σήμερα, μεταξύ των άλλων, και η εφημερίδα Corriere della Sera, σε σημειώσεις σε χαρτί που βρισκόταν πάνω στο έδρανο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η πρόεδρος των Αδελφών της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι χαρακτηρίζεται «υπερφίαλη, προσβλητική, αναιδής και αλαζόνας».

Παράλληλα, σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, το χαρτί αυτό τοποθετήθηκε πάνω στο έδρανο μετά την άρνηση της Μελόνι να δεχθεί το αίτημα του «μίστερ τιβί» για υπουργοποίηση της στενής του συνεργάτιδας, της Λίτσια Ροντζούλι. Στο ίδιο σημείωμα, αναφέρεται: «Η Τζόρτζια δεν είναι πρόθυμη να δεχθεί αλλαγές, δεν γίνεται να συμφωνήσεις μαζί της».

Ο νέος πρόεδρος της ιταλικής Γερουσίας, ο Ινιάτσιο Λα Ρούσα, αναφέρθηκε στο όλο θέμα και σε σχετική του δήλωση τόνισε: «πιστεύω ότι ο πρόεδρος Μπερλουσκόνι θα έπρεπε να δηλώσει ότι πρόκειται για αναληθή είδηση, κάτι για το οποίο είμαι σχεδόν βέβαιος».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα