Ιταλία: Σε “θετικό κλίμα” και “με κοινές προθέσεις” η συνάντηση Μελόνι – Μπερλουσκόνι

Ιταλία: Σε “θετικό κλίμα” και “με κοινές προθέσεις” η συνάντηση Μελόνι – Μπερλουσκόνι
Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Τζόρτζια Μελόνι ap

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μελόνι και Μπερλουσκόνι. "Κοινές προθέσεις και θετικό κλίμα", λένε τα Αδέλφια της Ιταλίας και το Forza Italia.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι με την Τζόρτζια Μελόνι, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ρώμη.

Σε ανακοινωθέν, το κόμμα Αδέλφια της Ιταλίας και Forza Italia υπογράμμισαν:

«Η συνάντηση διεξήχθη με κοινές προθέσεις και σε θετικό κλίμα μέγιστης συνεργασίας. Τα Αδέλφια της Ιταλίας και η Φόρτσα Ιτάλια θα πσρουσιασθούν μαζί με τις υπόλοιπες δυνάμεις της συμμαχίας μας, στις επικείμενες διαβουλεύσεις με τον πρόεδρο της δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα και εργάζονται για να προσφέρουν στην Ιταλία, το γρηγορότερο δυνατό, μια ισχυρή κυβέρνηση, ενωμένη και υψηλού επιπέδου, η οποία να αρχίσει αμέσως να εργάζεται για να αντιμετωπίσει όλες τις επείγουσες ανάγκες.

Οι Μελόνι και ο Μπερλουσκόνι αναφέρθηκαν στις πιο επείγουσες οικονομικές υποθέσεις, αρχίζοντας από την αύξηση του κόστους της ενέργειας. Ένα θέμα το οποίο, μεταξύ των άλλων, θα είναι και στο επίκεντρο της επόμενης Ευρωπαϊκής Συνόδου Κορυφής».

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω συνάντηση έγινε μετά τις εντάσεις των τελευταίων ημερών, με τη φωτογραφία που διέρρευσε με τις σημειώσεις του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στις οποίες χαρακτήριζε την Τζόρτζια Μελόνι “υπερφίαλη, προσβλητική, αναιδής και αλαζόνας”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα