Ιβάνκα Τραμπ: “Αγαπώ πάρα πολύ τον πατέρα μου, αλλά δε θα συμμετάσχω στην προεκλογική εκστρατεία”

Ιβάνκα Τραμπ: “Αγαπώ πάρα πολύ τον πατέρα μου, αλλά δε θα συμμετάσχω στην προεκλογική εκστρατεία”
Ο Ντόναλντ Τραμπ με την κόρη του, Ιβάνκα ap

Την απόφασή της να μην ασχοληθεί με την πολιτική δημοσιοποίησε η Ιβάνκα Τραμπ, λίγες ώρες μετά την απόφαση του πατέρα της να είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ.

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ της τρίτης κατά σειρά υποψηφιότητάς του στις προεδρικές εκλογές του 2024 η Ιβάνκα Τραμπ έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της ότι δεν θα συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία του πατέρα της δίνοντας προτεραιότητα στην οικογένειά της.

Η πρωτότοκη κόρη του Τραμπ ανέφερε στην ανακοίνωσή της σε Instagram Story: «Αγαπώ πάρα πολύ τον πατέρα μου. Αυτή τη φορά επιλέγω να δώσω προτεραιότητα στα μικρά μου παιδιά και στην ιδιωτική ζωή που δημιουργούμε ως οικογένεια. Δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με την πολιτική. Ενώ πάντα θα αγαπώ και θα στηρίζω τον πατέρα μου, στο μέλλον θα το κάνω εκτός της πολιτικής αρένας».

«Είμαι ευγνώμων που είχα την τιμή να υπηρετήσω τον αμερικανικό λαό και θα είμαι πάντα υπερήφανη για πολλά από τα επιτεύγματα της κυβέρνησής μας», καταλήγει η Ιβάνκα Τραμπ.

Η Ιβάνκα Τραμπ είναι παντρεμένη με τον Τζάρεντ Κούσνερ από το 2009 και είναι μητέρα τριών παιδιών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα