Jeremy Renner: Έσπασε πάνω από 30 κόκαλα στο ατύχημα με το εκχιονιστικό – Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Jeremy Renner: Έσπασε πάνω από 30 κόκαλα στο ατύχημα με το εκχιονιστικό – Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram
Vianney Le Caer/Invision/AP, File

Ο δημοφιλής ηθοποιός, που τραυματίστηκε σοβαρά την Πρωτοχρονιά σε ατύχημα με εκχιονιστικό μηχάνημα στη Νεβάδα, μοιράστηκε με μία ανάρτησή του τον καθημερινό Γολγοθά της αποκατάστασής του.

Εδώ και λίγες ημέρες, ο Jeremy Renner βρίσκεται σπίτι του αναρρώνοντας και ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε την Πρωτοχρονιά σε ατύχημα με εκχιονιστικό μηχάνημα στη Νεβάδα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μάλιστα, σήμερα, Σάββατο, ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, η οποία αποτυπώνει τις φυσικοθεραπείες που ακολουθεί, με τη λεζάντα του από την πλευρά της να αποτυπώνει τη σοβαρότητα του τραυματισμού που υπέστη.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό στην ανάρτησή του, το ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει πάνω από 30 κόκαλα, με τον ίδιο πάντως να μη χάνει την αισιοδοξία του, ορμώμενος και από τις ευχές του κόσμου:

Δείτε την ανάρτησή του:

Υπενθυμίζεται πως, πριν από μερικές ημέρες, δόθηκε στη δημοσιότητα το ηχητικό ντοκουμέντο της κλήσης βοηθείας στο 911, στο οποίο ακούγεται να κλαίει και να σφαδάζει από τον πόνο, τη στιγμή που ο γείτονάς του, ο οποίος έκανε το τηλεφώνημα.

“Υπάρχει κάποιος μπροστά από το σπίτι μου, τον χτύπησε ένα εκχιονιστικό. Έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Η δεξιά του πλευρά έχει συνθλιβεί. Το δεξί του στήθος και το πάνω μέρος του κορμού του, τα πλευρά του, φαίνεται ότι μπορεί να έχουν συνθλιβεί. Έχει, επίσης, ένα τραύμα στο κεφάλι”, ακούγεται να λέει ο γείτονας του ηθοποιού.

Ο γείτονας προσθέτει ότι ο Renner είχε “δύσπνοια” και “πολύ πόνο” τη στιγμή της κλήσης, αλλά έχει τις αισθήσεις του. Τον έχουμε καλύψει με κουβέρτες”, λέει ο ο γείτονας.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο της κλήσης

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα