Jessica Pettway: Πέθανε στα 36 της η γνωστή YouTuber – Η μοιραία λανθασμένη διάγνωση

Διαβάζεται σε 2'
Jessica Pettway: Πέθανε στα 36 της η γνωστή YouTuber – Η μοιραία λανθασμένη διάγνωση
INSTAGRAM @jessicapettway

Σε ηλικία μόλις 36 ετών πέθανε η γνωστή YouTuber, Jessica Pettway. Η λανθασμένη ιατρική διάγνωση που στάθηκε μοιραία.

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου της γνωστής YouTuber, Jessica Pettway, σε ηλικία μόλις 36 ετών.

Η Jessica Pettway είχε εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθοι στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 200.000 συνδρομητών στο κανάλι της στο YouTube, όπου κατέγραφε τη ζωή της ως μητέρα και μοιραζόταν έμπνευση ομορφιάς.

Σε μια σπαρακτική ανάρτηση στο Instagram, η Pettway αποκάλυψε ότι άρχισε να εμφανίζει ανησυχητικά συμπτώματα τον Ιούνιο του 2022, με αποτέλεσμα να αναζητήσει ιατρική βοήθεια.

“Είχα έντονη κολπική αιμορραγία”, έγραψε στους 150.000 οπαδούς της στο Instagram. “Και όταν λέω έντονη, εννοώ ότι κυριολεκτικά αιμορραγούσα. Τηλεφώνησα τριγύρω και ρώτησα άλλες γυναίκες αν το έχουν ξαναζήσει αυτό και η πλειοψηφία τους είπε ότι το έχουν ξαναζήσει.

Σκέφτηκα, λοιπόν, ότι ίσως αυτό να είναι ένα ‘φυσιολογικό’ πράγμα που περνούν οι γυναίκες. Αντιμετώπιζα ακραία κόπωση, αδυναμία και απλά δεν αισθανόμουν ο εαυτός μου. Αλλά και πάλι, το δέχτηκα ως ένα ‘φυσιολογικό’ σύμπτωμα που περνούν οι περισσότερες γυναίκες. Την 1η Ιουλίου 2022 στις 4 το πρωί, ο σύζυγός μου με βρήκε στο μπάνιο χωρίς να ανταποκρίνομαι και χωρίς να αναπνέω, ήταν τα λόγια της.

Και συνέχισε:Ήμουν κυριολεκτικά νεκρή. Έκανα έκκληση στον Χριστό να με φέρει πίσω και επέστρεψα. Μεταφέρθηκα εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου μου είπαν ότι η υπερβολική απώλεια αίματος οφειλόταν σε ινομυώματα. Ο γυναικολόγος μου το έκανε να φαίνεται σαν να ήταν τόσο φυσιολογικό και συνηθισμένο. Δεν το σκέφτηκα πολύ, ωστόσο περνούσα θρόμβους στο μέγεθος ενός πλακούντα, κάτι που ήταν πραγματικά ανησυχητικό.

Με κράτησαν όλη τη νύχτα και με άφησαν την επόμενη μέρα. Fast forward στις 22 Ιουλίου, νοσηλεύτηκα ξανά για το ίδιο πράγμα. Και πάλι, οι επαγγελματίες υγείας το αντιμετώπισαν σαν να μην ήταν τόσο ανησυχητικό, αφού ήταν απλώς ένα ινομύωμα”.

Μετά από επανειλημμένες λανθασμένες διαγνώσεις και παραμονές στο νοσοκομείο, η Pettway διαγνώστηκε τελικά με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας σταδίου 3, αφού έλαβε βιοψία στις 8 Φεβρουαρίου 2023 σε εξωτερικό ιατρείο.

“Μου έκαναν λάθος διάγνωση όλο αυτό το διάστημα”, είχε εκμυστηρευθεί στους ακόλουθους της.

Την είδηση θανάτου της έκανε γνωστή η αδερφή της, η οποία ανακοίνωσε ότι πέθανε στις 11 Μαρτίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα