Κακοκαιρία στην Ευρώπη: Έλληνες επιβάτες αποκλεισμένοι στο Μόναχο – “Μας παράτησαν στο αεροδρόμιο”

Διαβάζεται σε 2'
Κακοκαιρία στην Ευρώπη:  Έλληνες επιβάτες αποκλεισμένοι στο Μόναχο – “Μας παράτησαν στο αεροδρόμιο”
Ισχυρή χιονόπτωση στη Γερμανία AP Photo Matthias Schrader

Αποκλεισμένοι στο αεροδρόμιο του Μονάχου βρίσκονται και αρκετοί Έλληνες, καθώς η κακοκαιρία που πλήττει μεγάλο μέρος της Ευρώπης, έχει προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στις μετακινήσεις. Επιβάτης μεταφέρει την εικόνα.

Από την Παρασκευή (01/12) παραμένουν αποκλεισμένοι αρκετοί Έλληνες στο αεροδρόμιο του Μονάχου, λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης που πλήττει αρκετές χώρες της Ευρώπης και ιδιαίτερα, τη Γερμανία.

Αποκλεισμένος Έλληνας επιβάτης από το αεροδρόμιο του Μονάχου, μιλώντας στην ΕΡΤ μετέφερε την αγανάκτηση των επιβατών που κοιμούνται στο πάτωμα, αφού παραμένουν εκεί για τρίτη ημέρα.

“Είναι πολλές οι ώρες και θέλουμε κομπιουτεράκι για να τις μετρήσουμε, είμαστε εδώ από την Παρασκευή το μεσημέρι. Ενημέρωση για τον καιρό είχαν όλοι, ήξεραν ότι το Μόναχο θα κλείσει από το χιόνι, εμείς απλά δεν ξέραμε τίποτα γιατί δεν μας ειδοποίησαν“, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: “Μας επιβίβασαν στο αεροπλάνο στις 9.30 ενώ η πτήση μας ήταν προγραμματισμένη στις 8. Βλέπαμε το χιόνι, ήταν 30 πόντους δεν υπήρχε περίπτωση να πετάξουμε. Μας βάλανε στο αεροπλάνο, έλεγα που μας πάνε. Ήμασταν εκεί 2:30 ώρες μετά μας έβγαλαν.

Μας έστειλαν email να βρούμε δωμάτιο, που να βρούμε δωμάτιο; Μας είπαν θα μας δώσουν 130 ευρώ το άτομο για να βρούμε ξενοδοχείο να μείνουμε και να πάμε μόνοι μας με όποιο τρόπο βρούμε.

Δεν υπήρχε κανένας τρόπος. Είδαμε κάποια ταξί, αλλά μας ζήτησε ένας προκαταβολή 400 ευρώ αν και εφόσον καταφέρει να μας πάρει και να μας πάει σε κάποιο ξενοδοχείο. Μας παράτησαν στο αεροδρόμιο, που ήταν πλέον κλειστό είχαν φύγει οι υπάλληλοι, δεν είχε τίποτα, ούτε ταξί, ούτε τίποτα”.

Καταλήγοντας, μίλησε για τις κάκιστες συνθήκες που επικρατούν, αφού οι επιβάτες δεν μπορούν να κάνουν μπάνιο, κοιμούνται πάνω σε καρέκλες και πλακάκια μη έχοντας καμία ενημέρωση για το τι θα γίνει, ενώ δεν μπορούν να βγουν από το αεροδρόμιο, αφού δεν θα μπορέσουν να επιστρέψουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα