Καλώς ήρθες Ομπάμα στο FΒ. Με λίγα χρόνια καθυστέρηση

Καλώς ήρθες Ομπάμα στο FΒ. Με λίγα χρόνια καθυστέρηση

Προσωπική σελίδα στο Facebook απέκτησε τη Δευτέρα o Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος δήλωσε ότι ήθελε ένα μέρος "για να κάνει πραγματικές συζητήσεις", αρχής γενομένης με την κλιματική αλλαγή. Ποιο το πρώτο post

Αν και μετρά ήδη πάνω από 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες την ημέρα, το Facebook φιλοξενεί από σήμερα την σελίδα μιας σημαίνουσας προσωπικότητας. Του Μπάρακ Ομπάμα , ο οποίος συστήνεται ώς "Μπαμπάς, σύζυγος και ο 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ", με λίγα χρόνια καθυστέρησης βέβαια σε σχέση με τον λογαριασμό του στο twitter.

Όπως αναφέρει το "The Verge", η σελίδα αυτή δεν αποτελεί μέρος κάποιας καμπάνιας, ούτε είναι κάποια από τις σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα που διαχειρίζεται η στρατιά συμβούλων επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, αλλά ένα μέρος όπου ο Μπάρακ Ομπάμα μπορεί να απευθύνεται ελεύθερα στους πολίτες.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μάλιστα επέλεξε να καλωσορίσει τους χρήστες που επισκέπτονται τη σελίδα του με ένα video στο οποίο κάνει βόλτα στους κήπους του Λευκού Οίκου.

Αναλυτικά το πρώτο μήνυμα του με το οποίο ο Πρόεδρος Ομπάμα καλωσορίζει τους χρήστες που επισκέπτονται το λογαριασμό του αναφέρει:

" Γεια σου Facebook! Έχω επιτέλους τη δική μου σελίδα . Ελπίζω πως όλοι σας θα αντιληφθείτε αυτή μου την προσπάθεια αλλά και την ίδια τη σελίδα ως ένα μέρος στο οποίο μπορούμε να ανταλλάσσουμε απόψεις για τα σοβαρότερα ζητήματα που απασχολούν τη χώρα μας.

Η πρώτη μου επικοινωνία μαζί σας επέλεξα να γίνει μέσα από ένα video στο οποίο σας προσκαλώ να κάνουμε μαζί μία βόλτα στους κήπους του Λευκού Οίκου, μία βόλτα την οποία συνηθίζω να κάνω καθημερινά λίγο πριν το γεύμα.».

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος Ομπάμα αναφέρεται στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής τονίζοντας «το αναφέρω πολύ συχνά αλλά είναι πραγματικά ζωτικής σημασίας το να κατανοήσουμε όλοι μας πως ζούμε σε έναν πραγματικά υπέροχο πλανήτη τον οποίο οφείλουμε να προστατεύσουμε. Εάν είμαστε όλοι μαζί, είμαι απόλυτα σίγουρος πως μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, μπορούμε να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές έναν πλανήτη κατάλληλο για να ζήσουν".

Hello, Facebook! I finally got my very own page. I hope you’ll think of this as a place where we can have real...

Posted by President Obama on  Monday, 9 November 2015
SHARE:

24Media Network