Κάμαλα Χάρις: Την κατηγορούν ότι σκούπισε το χέρι της μετά από χειραψία με τον πρόεδρο της Ν. Κορέας

Κάμαλα Χάρις: Την κατηγορούν ότι σκούπισε το χέρι της μετά από χειραψία με τον πρόεδρο της Ν. Κορέας
Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις Tony Avelar / Associated Press

Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δείχνει την Κάμαλα Χάρις να σκουπίζει το χέρι της μετά τη χειραψία με τον Πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μπυν Τζε-Ιν. Θύελλα αντιδράσεων στα social media.

Αντιδράσεις προκάλεσε μια κίνηση της Κάμαλα Χάρις κατά τη διάρκεια της συνάντησής της με τον Πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μπυν Τζε-Ιν, την περασμένη Παρασκευή (21/05).

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ συναντήθηκε με τον Μπυν Τζε-Ιν στον Λευκό Οίκο και οι δυο τους συζήτησαν θέματα για την παγκόσμια υγεία και τη μετανάστευση στην Αμερική.

Βίντεο που κυκλοφορεί στα social media δείχνει την Κάμαλα Χάρις να σκουπίζει το δεξί της χέρι πάνω στο σακάκι της, αμέσως μετά τη χειραψία τους, με τα σχόλια των χρηστών να κάνουν λόγο για αγενή συμπεριφορά.

Το Foxnews.com, δεν έχασε φυσικά την ευκαιρία και παρέθεσε σχόλια χρηστών του Twitter, οι οποίοι την κατηγόρησαν για ασέβεια υποστηρίζοντας, πως αν ήταν κάποιος Ρεπουμπλικανός στη θέση της, θα τον έλεγαν ρατσιστή.

Αρκετοί χρήστες προσπάθησαν να τη δικαιολογήσουν, αναφέροντας ότι η κίνησή της ήταν απόρροια του φόβου όλων μας για τη μετάδοση του κορονοϊού, ωστόσο, πλάνα από άλλες συναντήσεις της κατέρριψαν το επιχείρημά τους.

Η ίδια δεν έχει προβεί ακόμη σε κάποια σχετική δήλωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα