Οι διάσημοι "Σώζουν τα παιδιά"

Οι διάσημοι "Σώζουν τα παιδιά"

Πλήθος διασημοτήτων, συμμετέχουν σε ταινία, που στόχο έχει να συμβάλλει στην καταπολέμηση της πείνας που θερίζει τη Σομαλία και άλλες χώρες της Ανατολικής Αφρικής (Vids)

Aπό την Λέιντι Γκάγκα , τη Μαντόνα, τον Μπόνο και τον Εμινεμ, έως τον Ελτον Τζον, τον Στινγκ και τον Ντέηβιντ Μπέκαμ, πολλοί είναι οι celebrities που συμμετέχουν σε ταινία για τα παιδιά που λιμοκτονούν στη Σομαλία.

Η συμμετοχή τους συμπεριλαμβάνεται στη δράση της οργάνωσης "Σώστε τα παιδιά", που, στην προκειμένη περίπτωση, στοχεύει στην κατά το δυνατόν μεγαλύτερη ενημέρωση του κόσμου για τις άθλιες συνθήκες επιβίωσης στις χώρες της Ανατολικής Αφρικής, αλλά και στη συγκέντρωση χρημάτων, ώστε να σταλούν τρόφιμα και φάρμακα, ενώ το νερό να γίνει πόσιμο.

Ο κατάλογος των τραγουδιστών, ηθοποιών, αθλητών, περιλαμβάνει περί τα 50 διάσημα ονόματα. Η ταινία - καμπάνια μεταδόθηκε για πρώτη φορά την Τρίτη, μέσα από τις ιστοσελίδες των καλλιτεχνών στο Twitter και το Facebook, οι οποίοι συγκεντρώνουν ήδη 600 εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς, ενώ αναμένεται να την δουν, παγκοσμίως, περισσότερα από ένα δισ θεατές, σύμφωνα με την οργάνωση.

Μεταξύ των ευαισθητοποιημένων διεθνούς φήμης αστέρων, οι οποίοι μπορεί μέσω της συγκεκριμένης, ή, ανάλογων στο παρελθόν, συμμετοχών, να αυξάνουν όλο και περισσότερο τις μετοχές τους, αλλά, ταυτοχρόνως, βοηθούν ουσιαστικά, καθώς προσελκύουν δισεκατομμύρια κόσμου, είναι η Μπιγιονσέ, οι U2, η Μπρίτνει Σπίαρς, ο Ρόμπερτ Πλάντ, η Τζένιφερ Λόπεζ, ο Μοχάμεντ Αλι, οι Μιουζ.

Ότι και να υπερισχύει πάντως, η ουσία της συμμετοχής των διάσημων, συμπεριλαμβάνεται στη δήλωση της Προέδρου του οργανισμού "Σώστε τα παιδιά", Κάρολάϊν Μάϊλς: "Κάθε ημέρα η κρίση χειροτερεύει και εκατομμύρια παιδιά λιμοκτονούν. Οφείλουμε να βρούμε τρόπο να πάψει αυτή η κατάσταση και πρέπει να δράσουμε τώρα, γιατί κάθε ημέρα μετρά. Παρακαλούμε βοηθήστε μας, "κατεβάζοντας" (από τους ιστότοπους) την ταινία, ώστε να πάψει να χειροτερεύει η κατάσταση".

Αναμένεται, πως το μικρού μήκους φιλμ θα δουν περισσότεροι από ένα δισ ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Fight to save Somali kids

SHARE:

24Media Network