Καταγγελίες για "κοριό" στο τηλέφωνο του δικηγόρου του Τραμπ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ AP

Οι αρχές είχαν παγιδεύσει τα τηλέφωνα του Μάικλ Κόεν, του δικηγόρου του προέδρου Τραμπ, υποστηρίζει το δίκτυο NBC

Οι ομοσπονδιακές αρχές είχαν παγιδεύσει τις τηλεφωνικές γραμμές του Μάικλ Κόεν, του επί πολλά χρόνια δικηγόρου του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, πριν από την επιδρομή που πραγματοποίησαν στο γραφείο του, στο σπίτι του και σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε, υποστηρίζει το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στις έρευνες.

Οι επιδρομές αυτές έγιναν τον Απρίλιο, στο πλαίσιο της ομοσπονδιακής έρευνας που είναι σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη εν μέρει με αφορμή τα χρήματα που φέρεται ότι κατέβαλε ο Κόεν στην Στόρμι Ντάνιελς, μια ηθοποιό αισθησιακών ταινιών. Η τελευταία υποστηρίζει ότι είχε ερωτικές επαφές με τον Τραμπ πριν από μια δεκαετία και ο πρόεδρος σήμερα χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς της "ψευδείς και εκβιαστικούς", με ανάρτησή του στο Twitter.

ADVERTISING

Η έρευνα στη Νέα Υόρκη είναι παρακλάδι της συνεχιζόμενης έρευνας που ξεκίνησε ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μιούλερ με αντικείμενο την ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016 και αν υπήρξε "αθέμιτη σύμπραξη" μεταξύ της Μόσχας και του προεκλογικού επιτελείου του Τραμπ. Κατηγορία που διαψεύδουν τόσο η Ρωσία όσο και ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ένας εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Μανχάταν, που χειρίζεται την έρευνα για τον Κόεν, απέφυγε να σχολιάσει όταν ρωτήθηκε για τις αποκαλύψεις του NBC. Ούτε ο Κόεν, ούτε ο συνήγορός του ανταποκρίθηκαν στο αίτημα να κάνουν κάποια δήλωση.


Πηγή: 

ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ
SHARE:

24Media Network