Κέιτ Μίντλετον: Η “πειραγμένη” φωτογραφία που αποσύρθηκε άρον άρον και οι θεωρίες συνωμοσίας

Διαβάζεται σε 3'
Κέιτ Μίντλετον: Η “πειραγμένη” φωτογραφία που αποσύρθηκε άρον άρον και οι θεωρίες συνωμοσίας

Το Παλάτι του Κένσινγκτον έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον μετά την πολύμηνη απουσία λόγω της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε και αυτό δεν πήγε καθόλου καλά.

Με αμέτρητες θεωρίες συνωμοσίας και σχόλια ότι η πρώτη επίσημη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον μετά την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε στις 16 Ιανουαρίου, δεν είναι αληθινή αλλά προϊον τεχνητής νοημοσύνης, συνοδεύτηκε η “επανεμφάνιση” της πριγκίπισσας της Ουαλίας στα social media.

Και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε όταν μεγάλα φωτοειδησεογραφικά πρακτορεία αποφάσισαν να αποσύρουν την επίμαχη εικόνα, υποστηρίζοντας ότι η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία, είναι “πειραγμένη“.

Σύμφωνα με τη Mirror, το Associated Press (AP), το Reuters, το Agence France-Presse (AFP) και η Getty Images εξέδωσαν “kill notice” σε μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο, δηλώνοντας ότι διέγραψαν από τις βιβλιοθήκες τους την εικόνα της πριγκίπισσας της Ουαλίας και των παιδιών της, του πρίγκιπα Γεωργίου, 10 ετών, της πριγκίπισσας Σαρλότ, 8 ετών, και του πρίγκιπα Λουδοβίκου, 5 ετών, για την Ημέρα της Μητέρας.

“Με μια πιο προσεκτική εξέταση φαίνεται ότι η πηγή έχει πειράξει την εικόνα”, ανέφερε ένα μήνυμα του AP, ενώ πηγές δήλωσαν στη Mirror ότι τα φωτογραφικά πρακτορεία υποστηρίζουν ότι η φωτογραφία της συζύγου και των παιδιών του πρίγκιπα Ουίλιαμ είχε αλλοιωθεί από το πρωτότυπο.

Το μανίκι, το θολωμένο χέρι και το δαχτυλίδι που “εξαφανίστηκε”

Δεν είναι λίγα τα σημεία στην εν λόγω φωτογραφία, η οποία λέγεται ότι τραβήχτηκε από τον πρίγκιπα της Ουαλίας την περασμένη εβδομάδα στο Ουίνδσορ, που έπεσε το μάτι των πιο παρατηρητικών και ήρθε να επιβεβαιώσει πως κάτι δεν πάει τόσο καλά.

Κάνοντας κανείς ζουμ θα δει το μανίκι στο χέρι της Σάρλοτ να μην ευθυγραμμίζεται σωστά, ενώ το δεξί χέρι του Τζορτζ ήταν εκτός εστίασης στο στιγμιότυπο.

Άλλοι θαυμαστές διερωτήθηκαν γιατί η Κέιτ Μίντλετον δεν φορούσε το εμβληματικό διαμαντένιο και ζαφειρένιο δαχτυλίδι της, το οποίο κάποτε ανήκε στην αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Πού είναι το δαχτυλίδι σου“, ρώτησε ένας χρήστης του διαδικτύου, για να ακολουθήσουν σχόλια όπως: “χωρίς δαχτυλίδι, δέντρα και γρασίδι σε πλήρη άνθιση το χειμώνα, τζιν μετά από εγχείρηση στην κοιλιά , σχήμα προσώπου εντελώς διαφορετικό από τη φωτογραφία του αυτοκινήτου”.

Δείτε τη φωτογραφία:

“Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και τη συνεχή στήριξή σας τους τελευταίους δύο μήνες. Εύχομαι σε ολόκληρο τον κόσμο μια χαρούμενη γιορτή της Μητέρας”, η οποία γιορτάζεται σήμερα στη Βρετανία, αναφέρεται σε ένα σύντομο μήνυμα, το οποίο υπογράφει με το γράμμα «C» (Catherine- «Κ»- Κάθριν).

Μάλισα, σε ένα δελτίο τύπου, το παλάτι διευκρινίζει πως η φωτογραφία τραβήχτηκε “στο Ουίνδσορ νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα” κι ενώ η τελευταία δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας ήταν στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία, παρουσία της βασιλικής οικογένειας, στο Σάντρινγκχαμ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα