Τυχερός στον άλλο κόσμο

Τυχερός στον άλλο κόσμο

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν πατέρα τεσσάρων παιδιών. Μία μέρα αφού έγινε εκατομμυριούχος εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κόσμο. Η θέση του λαχνού και η δικαστική διαμάχη

Ένας άνδρας, πατέρας τεσσάρων παιδιών από το Τάουνσβιλ του Κουίνσλαντ, κέρδισε πέρυσι 1,8 εκατ. δολάρια Αυστραλίας στο Lotto, αλλά την επόμενη μέρα πέθανε, χωρίς να προλάβει να χαρεί τα κέρδη του.

Το τελευταίο πράγμα που θα είχε περάσει από το μυαλό του τυχερού-άτυχου μακαρίτη ήταν ότι τα τέσσερα παιδιά του θα μάλωναν άγρια για την κυριότητα του τυχερού λαχείου και θα κατέφευγαν στην δικαιοσύνη διεκδικώντας ο καθένας για λογαριασμό τους τον θησαυρό της τύχης.

Η ιστορία άρχισε πέρυσι στις 13 Φεβρουαρίου, όταν ο Αλεξάντερ Σάντο αγόρασε το λαχείο. Την επόμενη μέρα όμως πέθανε και ο λαχνός βρέθηκε στο διαμέρισμά του, στο Τάουνσβιλ, που βρίσκεται κάτω από το σπίτι που μένει η κόρη του.

Η μάχη μεταξύ των τεσσάρων παιδιών για το ποιος θα πάρει τα χρήματα άρχισε αμέσως όταν βρέθηκε το τυχερό λαχείο και σύντομα κατάληξε στο δικαστήριο.

Προκειμένου να βρεθεί λύση το δικαστήριο έλαβε υπόψη του τη γενικότερη διαθήκη του τυχερού μακαρίτη και αποφανθεί ότι τα χρήματα του λαχείου πρέπει να μοιραστούν και στα τέσσερα παιδιά και όχι να τα πάρει όλα η κόρη στην οποία ο πατέρας είχε αφήσει και το διαμέρισμα που έμενε.

SHARE:

24Media Network