Κύπρος-κορονοϊός: Κανένα νέο περιστατικό

Κύπρος-κορονοϊός: Κανένα νέο περιστατικό
Κύπρος AP

Η Κύπρος δείχνει να τα καταφέρνει πολύ καλά με τον κορονοϊό. Την Κυριακή δεν εντοπίστηκε κανένα νέο κρούσμα.

Δεν εντοπίστηκαν νέα περιστατικά της νόσου COVID-19, από σύνολο 1.059 εργαστηριακών διαγνώσεων, ανακοίνωσε την Κυριακή το κυπριακό υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με τα δεδομένα από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης.

Από το πρόγραμμα ελέγχου 10,000 εργαζομένων που επαναδραστηριοποιήθηκαν κατά τη β’ και γ’ φάση της στρατηγικής για σταδιακή άρση των περιορισμών, ολοκληρώθηκαν 133 εργαστηριακές εξετάσεις. Στο πλαίσιο ελέγχου επιβατών και επαναπατρισθέντων, διεκπεραιώθηκαν 511 εργαστηριακές διαγνώσεις.

Από δείγματα που λήφθηκαν από ιδιωτική πρωτοβουλία, υπήρξαν αποτελέσματα για 120 εργαστηριακές εξετάσεις. Από τη διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, διεκπεραιώθηκαν 8 διαγνώσεις.

Από τα Μικροβιολογικά Εργαστήρια των Γενικών Νοσοκομείων, ολοκληρώθηκαν 106 εργαστηριακές διαγνώσεις. Από τα δείγματα που λήφθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος παραπομπών από Προσωπικούς Ιατρούς και ελέγχου ειδικών ομάδων μέσω των Ιατρείων Δημόσιας Υγείας, διεκπεραιώθηκαν 181 εργαστηριακές εξετάσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα