Κύπρος: Θρίλερ με αγνοούμενες Ρωσίδες – Το σενάριο για διπλό φονικό και το μυστήριο εξοχικό

Κύπρος: Θρίλερ με αγνοούμενες Ρωσίδες – Το σενάριο για διπλό φονικό και το μυστήριο εξοχικό
Το εξοχικό στον Μονιάτη όπου πραγματοποιούνται έρευνες Philenews.com

Διπλό έγκλημα φαίνεται να κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση δύο Ρωσίδων στην Κύπρο, οι οποίες αγνοούνται εδώ και 12 μέρες. Έρευνες της Αστυνομίας σε εξοχικό όπου βρέθηκαν ίχνη αίματος.

Το ενδεχόμενο του διπλού φονικού εξετάζουν οι Αρχές στην Κύπρο, σχετικά με την εξαφάνιση δύο γυναικών από τη Ρωσία που διέμεναν στη Λάρνακα, ηλικίας 43 και 33 ετών, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν από τη 17η Νοεμβρίου. Παρά τις προσπάθειες για εντοπισμό τους και την ανακοίνωση της εξαφάνισής τους με φωτογραφίες, αυτές δεν εντοπίστηκαν.

Σύμφωνα με το Philenews.com, η Αστυνομία, υπό άκρα μυστικότητα, προέβη στη σύλληψη ενός προσώπου, το οποίο τελεί ήδη υπό επταήμερη προσωποκράτηση με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας. Ο ύποπτος οδηγήθηκε από το ΤΑΕ Λάρνακας το περασμένο Σάββατο στο Δικαστήριο δίχως να ανακοινωθεί οτιδήποτε για διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής.

Στο πλαίσιο των ερευνών, δόθηκε πρόσφατα πληροφορία στην Αστυνομία για ένα πρόσωπο που μετέφερε τις δύο κοπέλες σε εξοχικό στην περιοχή του Μονιάτη. Το άτομο αυτό εντοπίστηκε και φέρεται να ανέφερε ότι όντως μετέφερε τις δύο γυναίκες στο εξοχικό με τη θέλησή τους, αλλά τις επέστρεψε στο σπίτι τους την ίδια ημέρα, ισχυρισμός που διερευνάται.

Το εξοχικό στον Μονιάτη όπου πραγματοποιούνται έρευνες Philenews.com

Ίχνη αίματος σε εξοχικό

Από το πρωί της Δευτέρας, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις διεξάγουν έρευνες στην περιοχή μεταξύ Αμιάντου- Κάρδαμα, με τα στοιχεία που έχουν ενώπιον τους οι ανακριτές να τους οδηγούν στο συγκεκριμένο εξοχικό σπίτι, το οποίο φέρεται να συνδέεται με το έγκλημα.

Μόλις λήφθηκε η πληροφορία από τις Αρχές, μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μαζί με ειδικούς της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών μετέβησαν την περασμένη Παρασκευή στο εξοχικό σπίτι στον Μονιάτη, όπου προέβησαν σε εκτεταμένες και εξονυχιστικές έρευνες. Οι έρευνες συνεχίστηκαν και το Σάββατο.

Οι ειδικοί εντόπισαν ίχνη αίματος σε διάφορα σημεία του υποστατικού. Λήφθηκαν δείγματα και τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν το χειρότερο σενάριο που φοβούνταν οι αστυνομικοί. Χθες, μετά από αναλύσεις στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής, διαφάνηκε ότι το αίμα που εντοπίστηκε είναι, πρώτον, ανθρώπινο και δεύτερον, ταυτίζεται με το γενετικό υλικό της μιας από τις εξαφανισθείσες.

Σημειώνεται ότι οι δύο γυναίκες εδώ και ημέρες δεν είχαν επικοινωνία με τους δικούς τους, που άρχισαν να τις αναζητούν, ενώ το ΤΑΕ Λάρνακας λαμβάνει καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα και εξετάζει το σήμα των κινητών των δύο γυναικών, για να φανεί πού είχαν λήψη για τελευταία φορά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα