Κλίντον καλεί Σάντερς, με στόχο τον Ντόναλντ Τραμπ

Κλίντον καλεί Σάντερς, με στόχο τον Ντόναλντ Τραμπ

Η Κλίντον αποκαλύπτει στο CNN ότι βρίσκεται σε επαφή με τον Σάντερς για να προωθήσουν την ενότητα του Δημοκρατικού Κόμματος

Η υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον είπε χθες ότι η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας της βρισκόταν σε επαφή με εκείνην του αντιπάλου της Μπέρνι Σάντερς για να προωθήσουν την ενότητα του Δημοκρατικού Κόμματος.

Η ενότητα θα αποτελέσει την μεγαλύτερη πρόκληση του κόμματος όταν διαλέξουν οι Δημοκρατικοί τον υποψήφιό τους για τις προεδρικές εκλογές. Η Κλίντον θεωρείται φαβορί να κερδίσει το χρίσμα αλλά αντιμετωπίζει μια παρατεταμένη μάχη με τον Σάντερς, γερουσιαστή από το Βερμόντ.

Σε συνέντευξή της στο τηλεοπτικό κανάλι CNN, η Κλίντον είπε ότι οι επαφές μεταξύ των δύο ομάδων ενδέχεται να αυξηθούν μετά τους προκριματικούς της Καλιφόρνιας, την επόμενη εβδομάδα.

"Ασφαλώς και θα κάνω ό,τι μπορώ να υπάρξει ενότητα στο Δημοκρατικό Κόμμα. Οι καμπάνιες μας έχουν έρθει σε επαφή. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε", είπε.

Πρόσθεσε ότι και αυτή και ο Σάντερς "θα κάνου(ν) ό,τι μπορού(ν)" για να εμποδίσουν τη νίκη του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές στις 8 Νοεμβρίου.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

 

SHARE:

24Media Network