Κόμπι Μπράιαντ: Ήταν πολύ έμπειρος ο πιλότος του ελικοπτέρου

Κόμπι Μπράιαντ: Ήταν πολύ έμπειρος ο πιλότος του ελικοπτέρου
Το σημείο όπου συνετρίβη το ελικόπτερο του Κόμπε Μπράιντ στην Καλιφόρνια AP

Στις ΗΠΑ υπάρχουν εκτενείς αναφορές στον πιλότο του μοιραίου ελικοπτέρου, με τον Άρα Ζόμπαγιαν να χαρακτηρίζεται ως πολύ έμπειρος στη δουλειά του.

Την ώρα που οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή στον Κόμπι Μπράιαντ, την κόρη του Τζιάνα, κι άλλα επτά άτομα, στις ΗΠΑ παρουσιάζουν το προφίλ του πιλότου του μοιραίου ελικοπτέρου. Η ταυτότητα του Άρα Ζόμπαγιαν ήταν αυτή που επιβεβαιώθηκε τελευταία, με τα αμερικανικά μίντια να επικεντρώνονται στο προφίλ και το βιογραφικό του.

Σε πληθώρα δημοσιευμάτων, που επικαλούνται επαγγελματίες που τον γνώριζαν καλά, αναφέρεται πως επρόκειτο για έναν πολύ έμπειρο πιλότο, που είχε πετάξει ξανά στο παρελθόν υπό παρόμοιες καιρικές συνθήκες (βλ. πυκνή ομίχλη), σύμφωνα με το Sport24.gr. Ένας φίλος του εξήγησε μάλιστα πως ο Άρα Ζόμπαγιαν “ήταν πολύ αγαπητός στον χώρο των πιλότων, δίδαξε επίδοξους πιλότους τη δουλειά και υπήρχε μεγάλη εκτίμηση για την ποιότητα και το έργο του”.

Επικαλούμενοι άλλες πηγές, στις ΗΠΑ επεσήμαναν επίσης πως ο πιλότος της μοιραίας πτήσης του ελικοπτέρου φαίνεται πως είχε την αίσθηση πως είχε περάσει από όλους τους λόφους της περιοχής και σταδιακά θα έβγαινε σε “καθαρό τοπίο” δίχως τον φόβο της σύγκρουσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα