Παγκόσμιο σοκ: Σκοτώθηκε ο Κόμπι Μπράιαντ

Παγκόσμιο σοκ: Σκοτώθηκε ο Κόμπι Μπράιαντ
Ο Kobe Bryant AP

Νεκρός ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς. Το ελικόπτερο του Αμερικανού πρώην μπασκετμπολίστα συνετρίβη, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Νεκρή και η 13χρονη κόρη του, που βρισκόταν μαζί του.

Το πρωί της Κυριακής (26/1), το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ συνετρίβη στην Καλιφόρνια.

Αξιωματούχοι ανέφεραν στο “Variety” πως ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς είναι ένα από τα 9 άτομα που επέβαιναν στη μοιραία πτήση και άφησε την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ανάμεσα στα θύματα ήταν και μία από τις κόρες του, η 13χρονη Τζιάνα, η οποία βρισκόταν επίσης στο ελικόπτερο.

Ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι επίσης επιβεβαιώνει ότι ο “Black Mamba” επέβαινε στη μοιραία πτήση.

Το TMZ ήταν το Μέσο που αναφέρθηκε πρώτο στο συμβάν, εξηγώντας πως ουδείς απ όσους επέβαιναν στην πτήση είναι ζωντανός. Επισημαίνεται πως η σύζυγός του, Βανέσα, δεν ήταν μαζί, σύμφωνα με δημοσίευμα του Sport24.gr.

Ο Kobe Bryant Richard Shotwell/Invision/AP

Το ελικόπτερο συνετρίβη περίπου στις 10 το πρωί της Κυριακής (τοπική ώρα) στο Calabasas της Καλιφόρνια, λίγα μέτρα πιο μακριά από τις κατοικίες που βρίσκονται εκεί.

Ο επί σειράς ετών αντίπαλός του στο ΝΒΑ, Αμάρε Στάνταμαϊρ, έκανε απόψε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μακάμπι. Ενημερώθηκε on air για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και ξέσπασε σε κλάματα.

O Kόμπι Μπράιαντ γεννήθηκε στις 23 Αυγούστου του 1978. Κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα με τους Λος Άντζελες Λέικερς (2000, 2001, 2002, 2009, 2010), αναδείχθηκε δύο φορές MVP των τελικών (2009, 2010), μία φορά MVP της κανονικής περιόδου (2008) και ψηφίστηκε 18 φορές All Star.

Μάικλ Τζόρνταν: “Είμαι σοκαρισμένος, ήταν σαν μικρός μου αδερφός”

Το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Κόμπι Μπράιαντ έστειλε ο Μάικλ Τζόρνταν με γραπτή δήλωση που μοιράστηκε στον Τύπο. Ο Τζόρνταν εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, λέγοντας ότι “οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο που αισθάνομαι για τον μικρό μου αδελφό”.

Αναλυτικά η δήλωση:

“Είμαι σοκαρισμένος από τα τραγικά νέα για τον θάνατο του Κόμπι και της Τζιάνα Μπράιαντ. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο που αισθάνομαι. Αγαπούσα τον Κόμπι, ήταν σαν μικρός μου αδελφός. Μιλούσαμε συχνά και θα μου λείψουν πολύ αυτές οι συζητήσεις. Ήταν ένας τρομερός ανταγωνιστής, ένας από τους κορυφαίους αυτού του αθλήματος, μια δημιουργική δύναμη. Ήταν επίσης ένας σπουδαίος πατέρας που αγαπούσε βαθιά την οικογένειά του και ήταν περήφανος για την αγάπη της κόρης του για το μπάσκετ. Η σύζυγός μου στέλνει και εκείνη τα βαθύτερα συλλυπητήριά της στη Βανέσα, τους Λέικερς και τους φίλους του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο”.

Μέσι : “Μας άφησε μια ιδιοφυία από τις λίγες”

Ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, ανέβασε φωτογραφία του Αμερικανού με τη φανέλα των Λέικερς και έγραψε στο instagram: “Δεν έχω λέξεις. Όλη μου την αγάπη για την οικογένεια και τους φίλους του Κόμπε. Ήταν χαρά μου που σε γνώρισα και που περάσαμε ωραίες στιγμές μαζί. Μας άφησε μια ιδιοφυΐα από τις λίγες”.

Ρονάλντο: “Ήταν αληθινός θρύλος και έμπνευση για τόσους πολλούς”

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε στο Instagram: ““Τόσο θλιμμένος να ακούω τα συνταρακτικά νέα των θανάτων του Κόμπι και της κόρης του Τζιάννα. Ο Κόμπι ήταν αληθινός θρύλος και έμπνευση για τόσους πολλούς.

Στέλνω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και στους φίλους και στις οικογένειες όλων των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα. Αναπαύσου εν ειρήνη θρύλε”, ήταν το μήνυμά του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απενεργοποίησε τους λογαριασμούς του στα social media

Ο Greek Freak φαίνεται πως πληγώθηκε από το θάνατο ενός εκ των ινδαλμάτων του. Το πένθος του έδειξε απενεργοποιώντας τους λογαριασμούς του στα social media.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δύο καρδιές και η φωτογραφία του Κόμπι

Ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις εξέφρασε μέσω Twitter τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του μεγάλου αθλητή και της 13χρονης κόρης του.

Με δύο καρδιές, δίχως λόγια και μία φωτογραφία του Κόμπι Μπράιαντ με την κόρη του Τζιάνα.

Το tweet του Ντόναλντ Τραμπ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έκανε λόγο για “φρικτή είδηση”, σχολιάζοντας τον θάνατο.

“Είναι μια φρικτή είδηση”, έγραψε στο Twitter ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος.

Αλίσια Κιζ στα Grammys 2020: “It’s hard to say goodbye”

Την ίδια μέρα με την τραγική είδηση θανάτου του Κόμπι Μπράιαν έγιναν τα Grammys 2020.

Το κλίμα ήταν βαρύ και βάρυνε ακόμη περισσότερο όταν η Αλίσια Κις, διάσημη Αμερικανίδα καλλιτέχνις, πήρε το μικρόφωνο. “Κυριολεκτικά στεκόμαστε εδώ, συντετριμμένοι, στο σπίτι που ο Κόμπι Μπράιαντ έχτισε” είπε, για να ακολουθήσει ένα ζεστό χειροκρότημα στη μνήμη του μυθικού μπασκετμπολίστα, του θρυλικού αθλητή που έφυγε έχοντας αφήσει πίσω του μια τεράστια κληρονομιά.

Το θρυλικό παιχνίδι των 81 πόντων:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα