Κόρη Σπίλμπεργκ: “Οι γονείς μου δεν θύμωσαν με την απόφαση να γίνω πορνοστάρ”

Κόρη Σπίλμπεργκ: “Οι γονείς μου δεν θύμωσαν με την απόφαση να γίνω πορνοστάρ”
Στίβεν και Μικαέλα Σπίλμπεργκ AP

Η Μικαέλα Σπίλμπεργκ αποκάλυψε πως θέλει να εργαστεί ως σόλο πορνοστάρ. "Κουράστηκα να δουλεύω κάθε μέρα με έναν τρόπο που δεν ικανοποιεί την ψυχή μου", σχολίασε χαρακτηριστικά.

Η Μικαέλα Σπίλμπεργκ, θετή κόρη του σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ σε συνέντευξη της στην εφημερίδα “The Sun” ανακοίνωσε πως σκοπεύει να εργαστεί ως σόλο πορνοστάρ.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της, ο σκηνοθέτης της “Λίστας του Σίντλερ” και η σύζυγος του Kate Capshaw αν και ξαφνιάστηκαν με την επιλογή της κόρης τους, φαίνεται πως δεν θύμωσαν μαζί της.

Η 23χρονη προσέθεσε πως η ενασχόληση της με το πορνό την κάνει να νιώθει ικανοποιημένη με τον εαυτό της, ύστερα από χρόνιες μάχες με το ποτό αλλά και με διάφορα προβλήματα ψυχικής υγείας με τα οποία είχε έρθει αντιμέτωπη.

“Κουράστηκα να μην μπορώ να εμπορευματοποιήσω το σώμα μου εάν το θέλω και ειλικρινά κουράστηκα να μου λένε ότι πρέπει να το μισώ. Κουράστηκα να δουλεύω κάθε μέρα με έναν τρόπο που δεν ικανοποιεί την ψυχή μου. Νιώθω πως κάνοντας αυτό το επάγγελμα μπορώ να ικανοποιώ άλλους ανθρώπους χωρίς όμως εγώ να αισθάνομαι ‘παραβιασμένη’ με κάποιον τρόπο”.

Η Μικαέλα ανακοίνωσε την απόφαση της να ασχοληθεί με τον χώρο της πορνογραφίας μέσω social media σημειώνοντας πως η επιλογή της είναι “ασφαλής” και “συναινετική”. “Δεν μπορώ να εξαρτώμαι άλλο από τους γονείς μου ή από το κράτος”, σχολίασε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη της.

Η 23χρονη φτιάχνει η ίδια τα βίντεό της, στα οποία πρωταγωνιστεί, χωρίς παρτενέρ. Μάλιστα, σκοπεύει να εργαστεί και ως στρίπερ, μόλις εγκριθεί η αίτησή της ως sex worker.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα