Κορονοϊός – Ματαρέλα: “Τζοβάνι, δεν πάω πλέον στον κουρέα…”

Κορονοϊός – Ματαρέλα: “Τζοβάνι, δεν πάω πλέον στον κουρέα…”

Μια ατάκα του Ιταλού προέδρου, Σέρτζιο Ματαρέλα, για τα μαλλιά του που δεν μπορεί να τα κουρέψει πλέον λόγω του κορονοϊού, δεν κόπηκε στο μοντάζ του διαγγέλματός του και έγινε viral!

Ο πρόεδρος της Ιταλίας, Σέρτζο Ματαρέλα, έγινε viral το βράδυ της Παρασκευής (27/3) και αυτό εξαιτίας ενός λάθους του στην κάμερα και ενώ ετοιμαζόταν να μιλήσει στον ιταλικό λαό, ο οποίος δοκιμάζεται όσο κανένας άλλος εξαιτίας του κορονοϊού.

Ο 78χρονος προκάλεσε κύμα συμπάθειας από μέρους συμπατριωτών του, εξομολογούμενος ότι δεν είναι σε θέση να πάει στον κουρέα τελευταία, αφού όλα τα εμπορικά καταστήματα που δεν θεωρούνται ζωτικής σημασίας έκλεισαν, για να αποτραπεί η περαιτέρω εξάπλωση του Covid-19.

Την ώρα που ετοιμαζόταν να εκφωνήσει διάγγελμα μπροστά στις κάμερες, έβηξε λίγο, καθάρισε τη φωνή του και ζήτησε συγγνώμη, ενώ μια φωνή του συμβούλου του, Τζοβάνι Γκράσο , του υπεδείκνυε να φτιάξει μια τούφα μαλλιών που πέταγε.

Προσπάθησε να ισιώσει τα μαλλιά του και του απάντησε: “Ε, Τζοβάνι, αφού δεν πάω πια στον κουρέα…”. Αυτή η στιχομυθία δεν κόπηκε στο μοντάζ, το Κυρηνάλιο ζήτησε συγγνώμη για το λάθος, αλλά αφού η ατάκα “Ε, Τζοβάνι” ήδη κυκλοφορούσε παντού στα social media.

Η Ιταλία, θρηνεί πλέον 9.134 νεκρούς και 86.498 κρούσματα μέσα σε ένα μήνα και η κατάσταση είναι τραγική και εκτός ελέγχου.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version