Κορονοϊός: Ο Ερντογάν τηλεφωνεί σε γιαγιά -“Μείνε σπίτι”

Κορονοϊός: Ο Ερντογάν τηλεφωνεί σε γιαγιά -“Μείνε σπίτι”
Ερντογάν twitter

Ο Τούρκος πρόεδρος καλεί τους πολίτες να μείνουν σπίτι για να προφυλαχθούν. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με ηλικιωμένη γυναίκα τονίζει τη σημασία τήρησης των μέτρων.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καλεί τους πολίτες να μείνουν σπίτι και να τηρήσουν τις κοινωνικές αποστάσεις, προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορονοϊού στην Τουρκία. 

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Twitter καλεί τους πολίτες να ακολουθήσουν τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τις αρχές.

“Το αίτημά μας είναι να ακολουθήσετε τα μέτρα της κυβέρνησης αλλά και να προειδοποιείτε όσους δεν τα τηρούν. Ιδιαίτερα όσοι είναι άνω των 65 αλλά και αυτοί που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες δεν πρέπει να βγαίνουν από το σπίτι”. 

Ο πρόεδρος της Τουρκίας διαβεβαίωσε τους πολίτες πως το κράτος έχει προμηθευτεί με τα απαραίτητα, ενώ τονίζει πως δεν χρειάζεται να πανικοβάλλονται.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter φέρεται να έχει έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με μια ηλικιωμένη γυναίκα προκειμένου να τονίσει την ανάγκη οι ευπαθείς ομάδες να μένουν σπίτι, ώστε να διασφαλιστεί η υγεία τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα