"Κουνελάκι" του Playboy συνελήφθη για δολοφονία ψυχιάτρου

"Κουνελάκι" του Playboy συνελήφθη για δολοφονία ψυχιάτρου

Η σορός του ψυχιάτρου εντοπίστηκε σε πορτμπαγκάζ οχήματος και έφερε τραύματα στο κεφάλι, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν εξ αρχής πως επρόκειτο για δολοφονία.

Η 25χρονη Kelsey Turner συνελήφθη στις 21 Μαρτίου από πράκτορες του FBI στο Λας Βέγκας για τη δολοφονία του Δρ. Thomas Burchard.

To σώμα του 71χρονου βρέθηκε σε εγκαταλελειμένο όχημα κοντά στον εθνικό δρυμό της λίμνης Mead (ή Mohave).

Η σορός του ψυχιάτρου εντοπίστηκε συγκεκριμένα σε πορτμπαγκάζ οχήματος και έφερε τραύματα στο κεφάλι, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν εξ αρχής πως επρόκειτο για δολοφονία.

Μάρτυρας κατέθεσε πως ο ψυχίατρος πλήρωνε 3.200 δολάρια τον μήνα για ένα σπίτι όπου έμενε το μοντέλο με τα παιδιά της και τη μητέρα της. Ωστόσο, η οικογένεια είχε υποστεί έξωση όταν ο ψυχίατρος σταμάτησε να καταβάλει το ενοίκια.

Το γεγονός καταβολής του ενοικίου από τον γιατρό επιβεβαιώθηκε από την ίδια τη μητέρα της Kelsey Turner, η οποία δήλωσε ακόμη πως γνωρίζονταν έξι χρόνια, χωρίς όμως να αποσαφηνίζει το είδος της σχέσης των δύο.

Ο πατέρας της νεαρής δήλωσε πως η κόρη του είναι αθώα "και μια πολύ καλή μητέρα". Από τη δική της μεριά, γυναίκα ονόματι Judy Earp και πρώην σύντροφος του Burchard, δήλωσε πως ο γιατρός έδινε χρήματα σε πολλές γυναίκες, ενώ γνώριζε για τη σχέση του για το μοντέλο που είχε συνεργαστεί και με το Playboy.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανακοίνωσε πως το τμήμα ανθρωποκτονιών κατέληξε στο συμπέρασμα πως η 25χρονη εμπλέκεται στη δολοφονία, ωστόσο διερευνάται ακόμη ο ρόλος που διαδραμάτισε σε αυτή.

Η νεαρή κρατείται στη φυλακή San Joaquin County Jail και αναμένεται να μεταφερθεί στο Clark County της Nevada μέχρι τη δίκη της.

SHARE: