Κροατία: Συνελήφθησαν 9 χούλιγκαν για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή

Διαβάζεται σε 2'
Μιχάλης Κατσουρής - Νέα Φιλαδέλφεια
Γκράφιτι έξω από το "ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ" για τον Μιχάλη Κατσουρή EUROKINISSI ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Στη σύλληψη 9 χούλιγκαν των “Bad Blue Boys” προχώρησαν οι κροατικές Αρχές, για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αναζητείται ένα ακόμα άτομο.

Εννέα χούλιγκαν από τους “Bad Blue Boys” της Ντιναμό Ζάγκρεμπ συνελήφθησαν από την κροατική αστυνομία, για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με την κροατική ιστοσελίδα Jutarnji,  οι συλλήψεις εκτελέστηκαν κατόπιν Ευρωπαϊκού Εντάλματος Σύλληψης που είχε εκδοθεί μετά τη φονική επιδρομή της 7ης Αυγούστου, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

 

Όπως αναφέρεται, το ένταλμα αφορά συνολικά δέκα άτομα. Τα εννέα συνελήφθησαν και το 10ο αναζητείται.

Το τοπικό μέσο, μεταδίδει – με κάθε επιφύλαξη – ότι “οι ελληνικές Αρχές διεκδικούν από την Κροατία την παράδοση των συλληφθέντων στην χώρα μας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η δίωξή τους για το ποινικό αδίκημα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και για τη διάπραξη αξιόποινων πράξεων”.

Επισημαίνεται ότι δεν προσκομίστηκαν συγκεκριμένα στοιχεία που να αποδεικνύει ότι τα εν λόγω άτομα συμμετείχαν στην επίθεση στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει ενημερωθεί μέχρι στιγμής από τις κροατικές αρχές για τις νεότερες εξελίξεις. Εκτιμάται, ωστόσο, ότι οι συλληφθέντες είναι άτομα, τα οποία οι ελληνικές αρχές είχαν υποδείξει ως εμπλεκόμενα στη δολοφονία και είχε ζητηθεί να εκδοθεί σε βάρος τους διεθνές ένταλμα σύλληψης.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα