Κύπρος: Δήλωσαν εξαφάνιση της κόρης τους ενώ την είχαν πάει σε φιλικό σπίτι

Κύπρος: Δήλωσαν εξαφάνιση της κόρης τους ενώ την είχαν πάει σε φιλικό σπίτι

Μία πολύ περίεργη υπόθεση διαχειρίζεται τα τελευταία 24ωρα η κυπριακή αστυνομία. Γιατί συνελήφθησαν οι γονείς 8χρονης που φέρεται να είχε εξαφανιστεί.

Χειροπέδες και στους δυο γονείς της 8χρονης από την Κύπρο φόρεσε το βράδυ της Δευτέρας (06/01) η Αστυνομία, για την υπόθεση εξαφάνισής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το sigmalive, οι δυο γονείς ανακρίθηκαν και συνελήφθησαν για παραμέληση παιδιού κάτω των 16 ετών κατά τρόπο που τίθεται η ζωή του σε κίνδυνο και για ψευδείς πληροφορίες στην Αστυνομία.

Το χρονικό

Την καταγγελία για την εξαφάνιση της μικρής έκανε ο πατέρας της στην Αστυνομία, ο οποίος όπως είχε αναφέρει, η μικρή πήγε στο πάρκο και έκτοτε είχαν χαθεί τα ίχνη της. Μετά τις σαρωτικές έρευνες της Αστυνομίας, η 8χρονη εντοπίστηκε σε φιλικό σπίτι της μητέρας της.

Τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας οδηγήθηκαν για ανάκριση, όπου και αποκαλύφθηκαν απίστευτες λεπτομέρειες για την υπόθεση. Όπως είπε ο πατέρας στους ανακριτές, ο ίδιος είχε μεταφέρει την κόρη του στο φιλικό σπίτι στο οποίο και εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι, ωστόσο δεν το θυμόταν και κατήγγειλε στην Αστυνομία την εξαφάνισή της.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στους ανακριτές, πήγαν με τα πόδια από τον Άγιο Ιωάννη στην περιοχή του Λανίτειου και άφησε στο φιλικό σπίτι την 8χρονη. Όπως ανέφερε στην Αστυνομία η γυναίκα η οποία φρόντιζε την μικρή από την Κυριακή, είχε ενημερώσει τη μητέρα της μικρής, το σπίτι της οποίας ήταν πολύ κοντά στο δικό της, για το γεγονός ότι κόρη της βρισκόταν εκεί, ωστόσο την Κυριακή η μητέρα δήλωνε άγνοια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα