Lady Gaga: Άφησαν “κατά λάθος” ελεύθερο έναν εκ των συλληφθέντων για την απαγωγή των μπουλντόγκ της

Lady Gaga: Άφησαν “κατά λάθος” ελεύθερο έναν εκ των συλληφθέντων για την απαγωγή των μπουλντόγκ της
Lady Gaga Evan Agostini/Invision/AP

Ένας εκ των πέντε συλληφθέντων, ύποπτοι για την απαγωγή των μπουλντόγκ της Lady Gaga, αφέθηκε "κατά λάθος" ελεύθερος. Συνελήφθη εκ νέου, πέντε μήνες μετά την αποφυλάκισή του.

Ένας εκ των πέντε υπόπτων για την υπόθεση απαγωγής των μπουλντόγκ της Lady Gaga, αποφυλακίστηκε “κατά λάθος” από φυλακή του Λος Άντζελες.

Ο 19χρονος, ωστόσο, συνελήφθη για δεύτερη φορά, περίπου πέντε μήνες μετά την αποφυλάκισή του, ενώ περίμενε τη δίκη “λόγω γραφικού λάθους”, σύμφωνα με δήλωση του σερίφη.

Όπως γράφει το Billbord, τον περασμένο μήνα, η αμερικανική Υπηρεσία Στρατιωτών ανακοίνωσε ανταμοιβή έως και 5.000 δολάρια για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του.

Υπενθυμίζεται ότι οι πέντε ύποπτοι, τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα, συνελήφθησαν τον περασμένο Απρίλιο.

Οι τέσσερις άνδρες κατηγορήθηκαν για σύσταση συμμορίας, ενώ οι τρεις πρώτοι για απόπειρα δολοφονίας και ένοπλη ληστεία, αφού πριν απαγάγουν τα δύο σκυλιά πυροβόλησαν τέσσερις φορές τον Ράιαν Φίσερ, τον εκπαιδευτή σκύλων της Gaga.

Το περιστατικό συνέβη στις 24/2, όταν ο ο Ράιαν Φίσερ, ο εκπαιδευτής σκύλων της Lady Gaga, o οποίος είχε βγάλει βόλτα τα τρία γαλλικά μπουλντόγκ της Αμερικανίδας ποπ σταρ, στο Δυτικό Χόλιγουντ.

Συγκεκριμένα, δύο άγνωστοι πυροβόλησαν τον άνδρα στο στήθος και έπειτα απήγαγαν τα δύο από τα τρία σκυλιά, διαφεύγοντας με μια λευκή BMW. Ο εκπαιδευτής δέχτηκε τους πυροβολισμούς έξω από την έπαυλη της Lady Gaga, στη λεωφόρο Sierra Bonita.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν τον άτυχο άνδρα να έχει ακόμη τις αισθήσεις του, οπότε και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα