Lady Gaga: Πέντε συλλήψεις για την απαγωγή των μπουλντόγκ της

Lady Gaga: Πέντε συλλήψεις για την απαγωγή των μπουλντόγκ της
Η Lady Gaga με τα δύο σκυλιά της instagram @ladygaga

Συνελήφθησαν τέσσερις άντρες καθώς και η γυναίκα που επέστρεψε τα σκυλιά για να πάρει την αμοιβή των 500 χιλιάδων δολαρίων.

Στη σύλληψη πέντε ατόμων προχώρησε η αστυνομία του Λος Άντζελες για την απαγωγή των δύο μπουλντόγκ της Lady Gaga τον περασμένο Φεβρουάριο, για τα οποία η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε υποσχεθεί να δώσει 500 χιλιάδες δολάρια σε όποιον της τα επέστρεφε.

Αυτό έκανε δύο μέρες αργότερα η 50χρονη, Jennifer McBride, η οποία ωστόσο συνελήφθη από τις αρχές μαζί με άλλους τέσσερις άνδρες, τους νεαρούς James Jackson, Lafayette Whaley, Jaylin White καθώς και τον πατέρα του τελευταίου, Harold White.

Οι τέσσερις άνδρες κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας, ενώ οι τρεις πρώτοι για απόπειρα δολοφονίας και ένοπλη ληστεία, αφού πριν απαγάγουν τα δύο σκυλιά πυροβόλησαν τέσσερις φορές τον Ράιαν Φίσερ, τον εκπαιδευτή σκύλων της Gaga.

Ανακοίνωση της αστυνομίας του Λος Άντζελες εξηγεί πώς οι αρχές κατάφεραν να διαπιστώσουν πώς η McBride εμπλέκεται στην υπόθεση και συνδέεται με τους άλλους τέσσερις συλληφθέντες, μέχρι να επιστρέψει τα δύο σκυλιά ώστε να λάβει την αμοιβή του μισού εκατομμυρίου.

Θυμίζουμε πως το περιστατικό συνέβη στις 24/2, όταν ο ο Ράιαν Φίσερ, ο εκπαιδευτής σκύλων της Lady Gaga, o οποίος είχε βγάλει βόλτα τα τρία γαλλικά μπουλντόγκ της Αμερικανίδας ποπ σταρ, στο Δυτικό Χόλιγουντ.

Συγκεκριμένα, δύο άγνωστοι πυροβόλησαν τον άνδρα στο στήθος και έπειτα απήγαγαν τα δύο από τα τρία σκυλιά, διαφεύγοντας με μια λευκή BMW. Ο εκπαιδευτής δέχτηκε τους πυροβολισμούς έξω από την έπαυλη της Lady Gaga, στη λεωφόρο Sierra Bonita.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν τον άτυχο άνδρα να έχει ακόμη τις αισθήσεις του, οπότε και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα