Μακελειό στην Καλιφόρνια: Το βίντεο που καταγράφει τον ήρωα που αφόπλισε τον δράστη πριν συνεχίσει να εκτελεί

Μακελειό στην Καλιφόρνια: Το βίντεο που καταγράφει τον ήρωα που αφόπλισε τον δράστη πριν συνεχίσει να εκτελεί
NBC News

Ο δράστης του μακελειού στην Καλιφόρνια επιχείρησε δεύτερη επίθεση σε γειτονική αίθουσα χορού. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης πάλεψε μαζί του και κατάφερε να τον αφοπλίσει. Δείτε το σοκαριστικό βίντεο.

Σοκαριστικό βίντεο κατέγραψε άνδρα να παλεύει με τον ένοπλο που άνοιξε πυρ σε αίθουσα χορού στην Καλιφόρνια, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 11 άτομα, λίγα λεπτά μετά τη δολοφονική επίθεση.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το NBC News, που εξασφάλισε και το αποκλειστικό βίντεο, ο ένοπλος δράστης της επίθεσης φαίνεται να επιχείρησε να εισβάλει και σε δεύτερη αίθουσα χορού, στη γειτονική πόλη Αλάμπρα των ΗΠΑ.

Τότε, ο 26χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Μπράντον Τσέι, κινήθηκε κατά πάνω του και πάλεψε μαζί του για περίπου 4 λεπτά, προκειμένου να τον αφοπλίσει. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, τα κατάφερε, αρπάζοντάς του το όπλο.

“Όταν μπήκε μέσα, δεν είπε τίποτα. Κοιτούσε γύρω του προσπαθώντας να βρει ανθρώπους, προσπαθώντας να ανιχνεύσει άλλους ανθρώπους. Υπήρξε μια στιγμή που πραγματικά πάγωσα, επειδή πίστεψα ότι θα πεθάνω, ότι η ζωή μου τελείωνε εκείνη ακριβώς τη στιγμή”, δήλωσε ο Τσέι στον Lester Holt του NBC News.

“Αλλά, τότε, συνέβη κάτι εκπληκτικό, ένα θαύμα. Ο ένοπλος άρχισε να προσπαθεί να οπλίσει, για να μπορέσει να πυροβολήσει και τότε ακριβώς σκέφτηκα να τον αφοπλίσω. Θα μπορούσα να κάνω κάτι, που θα μπορούσε να τους προστατεύσει και ενδεχομένως να σώσει και τον εαυτό μου”, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα