Μαρόκο: Αγελάδα γέννησε ένα υγιές δικέφαλο μοσχαράκι

Μαρόκο: Αγελάδα γέννησε ένα υγιές δικέφαλο μοσχαράκι

Μια αγελάδα γέννησε ένα δικέφαλο μοσχαράκι που δείχνει να είναι καλά στην υγεία του

Μια αγελάδα γέννησε πρόσφατα ένα μοσχαράκι με δύο κεφάλια, κοντά στη Φεζ, στο κεντρικό Μαρόκο, και το ζώο φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του, όπως έγινε γνωστό σήμερα από τις τοπικές αρχές.

Η αγελάδα γέννησε το πρωί της Δευτέρας στην πόλη Σέφρου. Η ιδιοκτήτριά της, μια μητέρα πέντε παιδιών, είπε ότι βάπτισε το μοσχαράκι "Σάνα Σαΐντα", που σημαίνει "Καλή χρονιά". Όπως είπε, αιφνιδιάστηκε όταν είδε τα δύο κεφάλια αλλά δεν φοβήθηκε γιατί αυτό ήταν "έργο Θεού".

Ένας κτηνίατρος της πόλης, ο Μοχάμεντ Μπάκαλ, είπε ότι "είναι αδύνατον να προβλέψει" τι θα απογίνει το νεογέννητο μοσχαράκι το οποίο προς το παρόν έχει γίνει η "ατραξιόν" της περιοχής.

"Πρόκειται για μια εκ γενετής δυσμορφία αλλά είναι ιδιαίτερα δύσκολο να πούμε τι θα γίνει καθώς δεν έχουμε τα απαραίτητα μέσα" για να γίνουν οι αναγκαίες εξετάσεις στο ζώο, πρόσθεσε ο κτηνίατρος.

Η γέννηση δικέφαλου μοσχαριού είναι ιδιαίτερα σπάνιο φαινόμενο, όχι όμως και πρωτοφανές: τον περασμένο Σεπτέμβριο ένα μοσχαράκι με δύο κεφάλια γεννήθηκε νεκρό σε μια φάρμα στο Όρεγκον.

(Πηγή: ΑΜΠΕ)

SHARE:

24Media Network