Μασκοφόροι-τιμωροί στο Περού: Επιτίθενται σε ιερόδουλες με μαστίγια

Μασκοφόροι-τιμωροί στο Περού: Επιτίθενται σε ιερόδουλες με μαστίγια

Δείτε με ποιον τρόπο μια ομάδα ανδρών σε πόλη του Περού, θεωρεί ότι καταπολεμά την πορνεία (vid)

Τον νόμο στα χέρια της πήρε μια ομάδα ανδρών σε πόλη του δυτικού Περού, καθώς σε μια προσπάθεια να εξαλείψει την πορνεία και την εγκληματικότητα στην περιοχή, δεν δίστασε να προχωρήσει μέχρι και σε μαστίγωμα ιερόδουλων, αφού πρώτα τις έβγαλε με τη βία από το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, στο οποίο εργάζονταν.

Οι μασκοφόροι-κυνηγοί της πορνείας, οι οποίοι μάλιστα έχουν ιδρύσει και σύλλογο, προχωρούν συχνά-πυκνά σε παρόμοιες ενέργειες, τις οποίες καταγράφουν και στη συνέχεια δίνουν τα βίντεο σε τοπικά ΜΜΕ.

Σε μία από τις τελευταίες δράσεις τους, εισέβαλαν σε κλαμπ της πόλης και άρχισαν να χτυπάνε με μαστίγια και ξύλα και να τραβούν έξω από το κατάστημα τις περίπου 50 ιερόδουλες που βρίσκονταν μέσα. Μάλιστα από την επίθεση αυτή δεν γλίτωσαν ούτε οι άνδρες εργαζόμενοι στο κλαμπ, τους οποίους ανάγκασαν να βγουν έξω και να κάνουν push ups.

Να σημειωθεί ότι η πορνεία είναι νόμιμη στο Περού για γυναίκες άνω των 18 ετών και εφόσον εγγραφούν στα μητρώα των κατά τόπους δημοτικών αρχών και έχουν πιστοποιητικό υγείας. Οι οίκοι ανοχής πρέπει να έχουν άδεια λειτουργίας, ωστόσο η συντριπτική πλειοψηφία των ιερόδουλων εργάζονται εκτός αυτών, με τις αρχές να κάνουν τα "στραβά μάτια" στις πλείστες περιπτώσεις παρανομίας.

Πηγή: Daily Mail

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επίθεση σε ιερόδουλες στο Περού

SHARE: