Με ποιον διάσημο σίριαλ κίλερ είναι συγγενής η Μέγκαν Μαρκλ;

Με ποιον διάσημο σίριαλ κίλερ είναι συγγενής η Μέγκαν Μαρκλ;
Η Μέγκαν Μαρκλ σε τελετή στο Λονδίνο AP Photos

Το ντοκιμαντέρ που τη συνδέει με έναν απ' τους πιο διαβόητους κατά συρροή δολοφόνους που έδρασαν ποτέ στην Αμερική.

Για τον πρίγκιπα Χάρι το περιμένεις ότι θα είναι συγγενής με μερικούς από τους πιο απαίσιους ανθρώπους που πάτησαν ποτέ το πόδι τους στη γη. Σκέψου μόνο μέχρι που φτάνει η γραμμή αίματός του, σε ποιους βασιλιάδες και τι είχαν εγκλήματα είχαν διαπράξει.

Ο Ερρίκος ο 8ος για παράδειγμα, βασιλιάς και πολύ μακρινός παππούς του, είχε αποκεφαλίσει τις δύο γυναίκες του ή ο Ριχάρδος ο 3ος είχε -μάλλον- σκοτώσει τα δύο του ανίψια.

Αλλά να μαθαίνεις και για την Μέγκαν Μαρκλ ότι μπορεί να είχε έναν ακόμη χειρότερο μακρινό συγγενή, αυτό είναι κάπως απρόσμενο.

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ του 2018 “Meet the Markles”, η Μέγκαν Μαρκλ είναι η όγδοη ξαδέρφη του Τζεφ Μάτζετ, ενός ανθρώπου που είναι ο τρισέγγονος του θρυλικού σίριαλ κίλερ Χ.Χ. Χολμς. Ο Χολμς, ο οποίος γεννήθηκε το 1861 ήταν υπεύθυνος για τη δολοφονία 27 ανθρώπων, ή τουλάχιστον τόσους παραδέχτηκε ότι θανάτωσε μετά τη σύλληψή του. Η πλειοψηφία των θυμάτων του ήταν γυναίκες τις οποίες προκειμένου να τις παρασύρει στον θάνατο, πρώτα τις αποπλάνησε.

“Δεν είμαι περήφανος που είναι ο πρόγονός μου”, είπε ο Μάτζετ στο ντοκιμαντέρ για να συμπληρώσει: “ούτε η Μέγκαν θα είναι”.

Αν η έρευνα του Μάτζετ και των ανθρώπων που δημιούργησαν το ντοκιμαντέρ έχει καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα, τότε ένας από τους προγόνους της Μαρκλ, ειναι ο δολοφόνος, τον οποίο ο συγγραφέας Έρικ Λάρσον αποκάλεσε “Ο Διάβολος στη Λευκή Πόλη” στο ομώνυμο μπεστ σέλερ του.

Ο Χολμς, ο οποίος ζούσε ως φαρμακοποιός στο Σικάγο, έκανε το εξής σατανικό μεταξύ άλλων: αρραβωνιαζόταν, έβαζε χέρι στην περιουσία των γυναικών του και στη συνέχεια τις σκότωνε. Η δράση του έφτασε στο αποκορύφωμά της το 1893, κατά την Παγκόσμια Έκθεση του Σικάγο.

Η πιο εντυπωσιακή σύμπτωση της ιστορίας του Χολμς με τη Μαρκλ είναι το σπίτι του. Όπως αρμόζει σε έναν βασιλικό συγγενή, ο Χολμς ζούσε σε ένα κάστρο -ή μάλλον, ζούσε σε μια έπαυλη στο Σικάγο που μετά την αποκάλυψη της δράσης του, πήρε το όνομα του “Κάστρου του Φονιά”.

Αυτό το τεράστιο σπίτι- ξενοδοχείο ήταν εξοπλισμένο με αεραγωγούς αερίου, μυστικά περάσματα, φούρνους για την επιτόπια καύση των θυμάτων του και φυσικά την απαραίτητη ηχομόνωση. Εντούτοις, υπάρχει η άποψη ότι όλα αυτά ίσως να ήταν και μυθεύματα της κίτρινης δημοσιογραφίας της εποχής. Οι δολοφονίες πάντως δεν αμφισβητούνται.

“Γεννήθηκα με τον διάβολο μέσα μου”, είχε δηλώσει. “Γεννήθηκα με το κακό να στέκεται δίπλα στο κρεβάτι που ήρθα στον κόσμο και να μου κάνει παρέα από τότε”. Εκτελέστηκε το 1896.

Ο τρισέγγονός του όμως δεν σταματά εκεί, και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πρόγονός του να ήταν και ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης, και ας έδρασαν και οι δύο σε διαφορετικές ηπείρους εκείνη την περίοδο.

Στο ντοκιμαντέρ “Meet the Markles”, ο Τζεφ Μάτζετ λέει ότι η γραφή του προγόνου του με εκείνη που έχει σωθεί σε μια επιστολή του Αντεροβγάλτη ταιριάζουν και ότι σε αυτό συμφωνούν και η CIA και η Σκότλαντ Γιαρντ. Τραβηγμένο σενάριο αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα