Μελόνι: “Με πιστούς συντρόφους ενάντια στην αριστερά θα αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της Ευρώπης”

Μελόνι: “Με πιστούς συντρόφους ενάντια στην αριστερά θα αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της Ευρώπης”
AP

Μήνυμα ενότητας κατά της αριστεράς στην Ευρώπη, έστειλε η Τζόρτζια Μελόνι στο συνέδριο του Vox. Δήλωσε έτοιμη για το σχηματισμό νέας κυβέρνησης στην Ιταλία, ενώ για τη νίκη των "Αδελφών της Ιταλίας" ανέφερε ότι "γέμισε με ελπίδα".

Στο συνέδριο του ακροδεξιού ισπανικού κόμματος Vox μίλησε η Τζόρτζια Μελόνι, μερικές ημέρες μετά τη νίκη της στις ιταλικές εκλογές, όπου και απέστειλε μήνυμα ενότητας… της ακροδεξιάς στην Ευρώπη.

“Χρειαζόμαστε μια Ευρώπη που να είναι πιο θαρραλέα απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις και πιο ταπεινή όταν πρόκειται να αντιμετωπίσει τοπικά ζητήματα”, ήταν το μήνυμα της Μελόνι στον χαιρετισμό της.

Ελπίζω ότι στην Ισπανία όπως και στην Ιταλία και στην Ευρώπη υπάρχει η πλειοψηφία των πολιτών που μας ζητούν να αναλάβουμε την ευθύνη της διακυβέρνησης: δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, αλλά με πιστούς συντρόφους ενωμένους ενάντια στην αριστερά“, ανέφερε μεταξύ άλλων η Μελόνι.

Εξέφρασε την πεποίθηση ότι η νίκη των Αδελφών της Ιταλίας έχει “γεμίσει με ελπίδα” τους υποστηρικτές του Vox, ελπίδα “σε μια Ευρώπη ελεύθερων και κυρίαρχων εθνών που χρειάζεται τόσο η ήπειρος όσο και η Ισπανία”.

“Δεν είμαστε τέρατα, καταλαβαίνει ο κόσμος. Viva Vox, Viva Italia, viva Spain, ζήτω η Ευρώπη πατριώτες” κατέληξε η αρχηγός των Fdi που επανέλαβε: “Μόνο κερδίζοντας στις χώρες μας μπορεί η Ευρώπη να γίνει ένας πολιτικός γίγαντας που θέλουμε και όχι ένας γραφειοκρατικός γίγαντας”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα