Γαλλία: Σκότωσε τα παιδιά και την πεθερά του και αυτοκτόνησε – Έστειλε βίντεο στη γυναίκα του

Διαβάζεται σε 2'
Γαλλία: Σκότωσε τα παιδιά και την πεθερά του και αυτοκτόνησε – Έστειλε βίντεο στη γυναίκα του
Γαλλική αστυνομία (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Πατέρας στην Γαλλία φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τα δύο παιδιά του και την πεθερά του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε. Κατέγραψε το έγκλημα σε βίντεο και το έστειλε στην εν διαστάσει σύζυγό του.

Φρίκη προκαλεί στη Γαλλία η υπόθεση δολοφονίας τριών ανθρώπων (δύο εξ αυτών παιδιά), που εντοπίστηκαν νεκροί στο σπίτι τους στην περιοχή Ζι το βράδυ της Τετάρτης (2/9).

Τα άτομα φέρεται να σκότωσε ένας 42χρονος, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Οι συνθήκες που οδήγησαν στο έγκλημα που σημειώθηκε την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, αρχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Λίγο πριν από τις 20:00, οι Αρχές ενημερώθηκαν από συγγενή του 42χρονου, ο οποίος είχε προηγουμένως δεχθεί τηλεφώνημα από τον δράστη. Σύμφωνα με το BFMTV, ο άνδρας φέρεται να του αποκάλυψε ότι είχε σκοτώσει τα δύο παιδιά του και την πεθερά του, ενώ ανέφερε πως σκόπευε να αυτοκτονήσει. Ο 42χρονος και η σύζυγός του βρίσκονταν σε διαδικασία διαζυγίου.

Με την άφιξή τους στο σημείο, οι αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν τις σορούς των δύο παιδιών μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Σε κοντινό τροχόσπιτο βρέθηκαν νεκροί ο 42χρονος δράστης και η 74χρονη πεθερά του. Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν πως και τα τέσσερα θύματα έχασαν τη ζωή τους από πυροβολισμούς.

 

Ο ξάδερφος του δράστη, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία, ισχυρίζεται ότι ο άνδρας κατέγραψε τη σκηνή σε βίντεο.

“Κοίτα, αυτό σου αξίζει”

Ο 42χρονος δράστης, φέρεται να έστειλε το βίντεο στην εν διαστάσει σύζυγό του αμέσως μετά το περιστατικό.

“Κατέγραψε τη σκηνή λέγοντάς της: “Κοίτα, αυτό σου αξίζει”, δήλωσε ο ξάδελφος του 42χρονου. “Στη συνέχεια ενημέρωσε και άλλους συγγενείς για την πράξη του. Όταν όμως έφτασαν, ήταν ήδη νεκρός”.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 42χρονος και η σύζυγός του προσπάθησαν το καλοκαίρι να δώσουν μία ευκαρία στη σχέση τους αλλά πρόσφατα η γυναίκα αποφάσισε ότι ήθελε να μπει ένα οριστικό τέλος στον γάμο τους.

Η εισαγγελία του Vesoul, από την οποία ζητήθηκε σχόλιο, δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα τις λεπτομέρειες αυτές μέχρι στιγμής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα