Μετά το τρέμουλο, το λαχάνιασμα: Ανησυχία για το νέο “επεισόδιο” της Μέρκελ

Μετά το τρέμουλο, το λαχάνιασμα: Ανησυχία για το νέο “επεισόδιο” της Μέρκελ
Α. Μέρκελ AP

Στο μικροσκόπιο των διεθνών ΜΜΕ βρίσκεται η Γερμανίδα καγκελάριος, καθώς εντείνεται η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της, ενώ η εμφάνισή της στο Παρίσι, πυροδότησε νέα φημολογία για το τι ακριβώς της συμβαίνει. Τι ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός της.

Νέα ερωτηματικά για την υγεία της ‘Αγγελα Μέρκελ προκάλεσε η εμφάνισή της χθες στο Παρίσι, όπου στο περιθώριο των εκδηλώσεων για την Ημέρα της Βαστίλης παρουσιάστηκε λαχανιασμένη κατά την διάρκεια δηλώσεων στον Τύπο.

«Η Καγκελάριος ανέβηκε βιαστικά τις σκάλες προκειμένου να συναντήσει τους δημοσιογράφους που την περίμεναν» και είχε καθυστερήσει στο επόμενο ραντεβού της, δήλωσε ο εκπρόσωπός Στέφεν Ζάιμπερτ και τόνισε ότι δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο να αναφέρει ούτε και λόγος για εικασίες.

Η κατάσταση της υγείας της Γερμανίδας καγκελαρίου έχει προκαλέσει διεθνή ανησυχία, ύστερα από τρία περιστατικά όπου οι κάμερες την “συνέλαβαν” σε δημόσιες τελετές να τρέμει ανεξέλεγκτα.

Αν και αρχικά το πρώτο περιστατικό αποδόθηκε σε αφυδάτωση, η διάσταση που έλαβαν τα υπόλοιπα δύο υποχρέωσαν το περιβάλλον της κ. Μέρκελ να παραδεχθεί ότι υπάρχει κάποιο θέμα το οποίο παρακολουθείται στενά.


Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version