Μεξικό: Πληροφορίες για 17 νεκρούς μετά από επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα

Μεξικό: Πληροφορίες για 17 νεκρούς μετά από επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα
Καρέ από τα επεισόδια AP Photo/Sergio Gonzalez

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιογράφοι από το Μεξικό υπάρχουν τουλάχιστον 17 νεκροί από τα επεισόδια στο ματς της Κουερετάρο με την Άτλας, όμως οι Αρχές το διαψεύδουν.

Εικόνες που δεν τις χωρά ο ανθρώπινος νους κάνουν το γύρο του διαδικτύου από την ποδοσφαιρική αναμέτρηση ανάμεσα στην Κουερετάρο και την Άτλας για το πρωτάθλημα στο Μεξικό.

Δημοσιογράφοι από το Μεξικό κάνουν λόγο για νεκρούς μετά από επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, ωστόσο τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από τις Αρχές.

Όπως γράφει το SPORT24, δημοσιογράφοι που επικαλούνται ως πηγή την Άτλας τονίζουν ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας νεκρός (του οποίου η φωτογραφία έχει διαρρεύσει), ωστόσο, οι περισσότεροι αναφέρουν πως οι νεκροί είναι τουλάχιστον 17, ενώ άλλοι κάνουν λόγο για 30 νεκρούς.

Οι τοπικές Αρχές εξακολουθούν να αρνούνται την ύπαρξη νεκρού, μένοντας στην αρχική ενημέρωση για τους 20 τραυματίες εκ των οποίων οι δύο είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Την ίδια ώρα οι δημοσιογράφοι τονίζουν πως όλο αυτό γίνεται διότι εάν αποδειχθεί ότι υπάρχουν νεκροί εντός ή στους χώρους του γηπέδου τότε υπάρχουν ποινικές ευθύνες τόσο για τη διοίκηση της Κουερετάρο όσο και για τη Λίγκα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα