Μις Κόσμος 2014 η Μις Νότια Αφρική

Μις Κόσμος 2014 η Μις Νότια Αφρική

H 22χρονη Ρόουλιν Στράους, στέφθηκε Μις Κόσμος 2014, σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς ανάμεσα σε 121 νέες από όλο τον κόσμο (Pic+Vid)

Η Μις Νότια Αφρική, η 22χρονη Ρόουλιν Στράους, στέφθηκε απόψε στο Λονδίνο Μις Κόσμος 2014, σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς ανάμεσα σε 121 νέες από όλο τον κόσμο που επισκιάστηκε από τη δολοφονία τον περασμένο μήνα της Μις Ονδούρα.

Φοιτήτρια Ιατρικής, η μελαχρινή εστεμμένη έχει ύψος 1,77 μ. και πάθος με τον αθλητισμό και τη μουσική. Θεωρείτο το φαβορί για τα γραφεία στοιχημάτων στη Βρετανία. Διαδέχεται την Μις Φιλιππίνες Μέγκαν Γιανγκ, την ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο για το 2013.

Μις Κόσμος 2014 η Μις Νότια Αφρική

"Η Νότια Αφρική, το βραβείο σου ανήκει!", δήλωσε η νέα βασίλισσα ομορφιάς αμέσως μετά τη στέψη της από το Excel London, το συνεδριακό κέντρο στις όχθες του Τάμεση όπου διοργανώθηκε ο διαγωνισμός.

Η Μις Ουγγαρία, Eντίνα Κούλκσαρ και η Μις ΗΠΑ, Ελίζαμπετ Σάφριτ κατέλαβαν τη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα.

Μις Κόσμος 2014 η Μις Νότια Αφρική

Η νέα Μις Κόσμος θα πρέπει σύντομα να ταξιδέψει στην Ονδούρα για την ανέγερση σχολείου που θα φέρει το όνομα της Μις Ονδούρα, Μαρία Χοσέ Aλβαράντο και της αδελφής της, Σοφία Τρινιντάντ Aλβαράντο.

Οι δύο νέες έπεσαν νεκρές όταν επλήγησαν από σφαίρες και οι σοροί τους βρέθηκαν μισοθαμμένες στις όχθες ποταμού, την ίδια μέρα που η Μαρία έπρεπε να ταξιδέψει στο Λονδίνο για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό Μις Κόσμος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μαζική σφαγή: Πέντε ακόμη συγγενείς της Μις Ονδούρα βρέθηκαν δολοφονημένοι

Νεκρή η Μις Ονδούρα και η αδερφή της. Είχε εξαφανιστεί λίγο πριν το Μις Κόσμος 2014

SHARE:

24Media Network