Η Μισέλ Ομπάμα μιλά για τις κόρες της και τη ζωή τους στον Λευκό Οίκο

Η Μισέλ Ομπάμα στο μουσικό φεστιβάλ Essence της Νέας Ορλεάνης Amy Harris/Invision/AP

"Οι κόρες μου είχαν παντού οπλισμένους σωματοφύλακες. Φαντάσου να προσπαθείς να δώσεις το πρώτο σου φιλί με ένα σωρό οπλισμένους άνδρες γύρω σου", δήλωσε, μεταξύ άλλων, η 55χρονη Μισέλ Ομπάμα κατά τη διάρκεια του μουσικού φεστιβάλ Essence της Νέας Ορλεάνης.

Για τη ζωή της στον Λευκό Οίκο, την περίοδο που ο Μπάρακ Ομπάμα ήταν Πρόεδρος των ΗΠΑ και η ίδια η Πρώτη Κυρία (2009-2017), μίλησε πρόσφατα η Μισέλ Ομπάμα, στο μουσικό φεστιβάλ Essence της Νέας Ορλεάνης, όπου ήταν επίσημη προσκεκλημένη.

Όταν η κουβέντα έφτασε στις δύο κόρες της, Malia και Sasha, η Μισέλ δήλωσε ότι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να τις κρατήσει ασφαλείς. «Έπρεπε να προσποιηθούμε ότι όλη αυτή η τρέλα γύρω τους δεν συνέβαινε. Για 8 χρόνια λέγαμε ‘ναι, ο πατέρας σας είναι πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά μην σας απασχολεί αυτό'». Η Μισέλ αποκάλυψε ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ λειτουργούσαν ως εμπόδιο στο να έχουν οι κόρες τους κάποιες φυσιολογικές εμπειρίες, όπως «το πρώτο φιλί». «Οι κόρες μου είχαν παντού οπλισμένους σωματοφύλακες. Φαντάσου να προσπαθείς να δώσεις το πρώτο σου φιλί με ένα σωρό οπλισμένους άνδρες γύρω σου» είπε η 55χρονη Μισέλ και αποκάλυψε ότι ήταν εξίσου δύσκολο για τις κόρες της ακόμη και να κοιμηθούν σε φίλες τους. «Φανταστείτε να έχετε τη Malia και τη Sasha στο σπίτι σας για ένα sleepover. Θα έπρεπε να γνωρίζουμε τα πάντα για αυτούς που θα τις φιλοξενούσαν και παρεμπιπτόντως θα υπήρχε πάντα ένας άνδρας οπλισμένος στην αυλή τους όλη νύχτα» ανέφερε. Ακόμη, εξέφρασε και τα παράπονά της για τον Τύπο, που ασχολούνταν συνεχώς με τα δύο κορίτσια και παρακολουθούσε κάθε τους έξοδο. «Κάθε Σαββατόβραδο ανησυχούσαμε για το αν οι κόρες μας θα καταλήξουν στο εξώφυλλο του Page Six (σ.σ. περιοδικό των celebrities). Ήταν αγχωτικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα ετοιμάζουν σειρά στο Netflix για τον Τραμπ

Μισέλ Ομπάμα: Παρουσίαση του νέου βιβλίου στη Γαλλία με διάθεση και χιούμορ

Ρεκόρ πωλήσεων για το βιβλίο της Μισέλ Ομπάμα

Συγχαρητήρια και συμβουλές από τους Ομπάμα στη Τζένιφερ Λόπεζ για τον αρραβώνα της

ΟΜΠΑΜΑ ΗΠΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GOOD NEWS