Miss Universe: Σάλος με βίντεο της Miss USA να κοροϊδεύει διαγωνιζόμενες που δεν μιλούν αγγλικά

Miss Universe: Σάλος με βίντεο της Miss USA να κοροϊδεύει διαγωνιζόμενες που δεν μιλούν αγγλικά
Sarah Rose Summers Scott Roth/Invision/AP

Στο επίκεντρο της προσοχής και μάλιστα για αρνητικό λόγο κατάφερε να βρεθεί η υποψήφια των ΗΠΑ για τον τίτλο της Miss Universe.

Ενώ ο φετινός διαγωνισμός Miss Universe μπαίνει στην τελική ευθεία, η Miss USA κατάφερε να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους λάθος λόγους.

Και οι λόγοι αυτοί, δεν είναι άλλοι, από τα σχόλια που εμφανίζεται να κάνει, μαζί με δύο άλλες υποψήφιες, σε βάρος συνδιαγωνιζόμενων που δεν μιλούν αγγλικά.

Σε live video του Instagram, που έγινε viral, η 24χρονη Sarah Rose Summers, φαίνεται να συζητά με τις διαγωνιζόμενες από την Κολομβία και την Αυστραλία, σχολιάζοντας τις συνυποψήφιές τους.

“Ποια είναι η άποψή σας για την Miss Βιετνάμ”, ρωτά η Summers.

“Είναι τόσο γλυκιά και υποκρίνεται ότι γνωρίζει τόσο καλά αγγλικά και μετά της κάνεις μία ερώτηση και.. [κουνάει το κεφάλι της και γελάει], λέει πριν γελάσει και προσθέτει “είναι αξιολάτρευτη”.

Στην συνέχεια αναφέρεται στην Miss Καμπότζη. “Είναι εδώ και δεν μιλά καθόλου αγγλικά και κανείς δεν μιλά την γλώσσα της. Μπορείς να το φανταστείς; Η Φρατζέσκα λέει ότι αυτό θα πρέπει να είναι περιθωριακό και συμφώνησσ. Επίσης θα μπερδεύει πολύ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα