Μοχάμεντ Άλι: Αποκαλύφθηκαν τα αίτια του θανάτου του

default image

Ο μεγαλύτερος πυγμάχος όλων των εποχών, απεβίωσε σε ηλικία 74 ετών το βράδυ της Παρασκευής. Σε τι αποδίδεται ο θάνατός του σύμφωνα με εκπρόσωπο της οικογένειας

O Μοχάμεντ Άλι, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας, απεβίωσε σε ηλικία 74 ετών από σηπτικό σοκ που οφείλεται σε αδιευκρίνιστα φυσικά αίτια, γνωστοποίησε σήμερα ένας εκπρόσωπος τύπου της οικογένειας.

Ο Άλι, που είχε διαγνωστεί εδώ και πολλά χρόνια με τη νόσο Πάρκινσον, πέθανε στις 21.10 τοπική ώρα την Παρασκευή, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου Μπομπ Γκάνελ σε μια συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Σκότσντεϊλ της Αριζόνας, σε χώρο που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το νοσοκομείο όπου ο σπουδαίος πυγμάχος νοσηλευόταν με αναπνευστικά προβλήματα.

Η δημόσια κηδεία του θα τελεστεί την Παρασκευή στη γενέτειρά του, το Λούισβιλ του Κεντάκι, στις κεντροδυτικές ΗΠΑ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, όπως επίσης ο δημοσιογράφος Μπράιαν Γκάμπελ και ο ηθοποιός Μπίλι Κρίσταλ θα εκφωνήσουν τον επικήδειο στη μνήμη του θρυλικού αθλητή, επισημάνθηκε στη συνέντευξη τύπου.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα